- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
Domuzların burnu daha datluBütün hayvanlardan korkuyom. Babamlarda inek flan da var bi tek onlardan korkmuyorum. Pembiş burunlular
Babam, hanım iyi düşün bu kız kesin karıştı diyo
Nagber yiruummSelamm Buradayım melekk
Sen diyince bi tatlı geldi şimdiOyyyyyne tatlıdır şimdi mincikla bol bol benimkiler sevdirmiyor artık kendini en kucugu bile ben bebek miyim diyor
İyiyim şükür kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor ?Nagber yiruumm
Yok ya en şirin zamanlarıSen diyince bi tatlı geldi şimdi
Yoksa bildiğin tazmanya canavarı.
İyi bende diş fırçalama sırasına sokacağım ahaliyiİyiyim şükür kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Hadi bakalım koley gelsinİyi bende diş fırçalama sırasına sokacağım ahaliyi
Maşşallah canım. Daha nice nice yaşlarını da gör inşallahhYok ya en şirin zamanlarıbende bol bol yegenlerimi seviyorim benim en küçüğü 5 yaşında kartladilar
Sende inşallahMaşşallah canım. Daha nice nice yaşlarını da gör inşallahh
Sen neler yapıyorsun :))Hadi bakalım koley gelsin
Eşimle bi film izledik sonrs hoop geri buraya geldimSen neler yapıyorsun :))
Ben eşlerden hep uyuyakalan tarafimEşimle bi film izledik sonrs hoop geri buraya geldim
Hahahahaha sen genede cesarettt ben öyle etmeye korkarım bikere pazar günü lekelenmem oldu baya doktor geldi bakmayaa hemen gördüğün gibi geldinmi dediiHer hafta gittik. Doktor kovana kadardedim söyle artık daa sende kurtul bizde. Görüyor emin değilim diyor
Allah razı olsun kuzumm sağol
Benim de koca uyku meraklısıBen eşlerden hep uyuyakalan tarafim
Ben hiç sevmem uzun uzun film izlemeyiBenim de koca uyku meraklısı
Senin de uykun yakındırBenim de koca uyku meraklısı
Uzun değil gıı 2 saat ancaBen hiç sevmem uzun uzun film izlemeyiuyurum daha iyi
Evet 12 ye 1 e doğru yatıyorum geceye kalmıyorum yapacak bir şey yok çünküSenin de uykun yakındır
Pek geç yatmiyorsun
Eşim yeni evkendigimixde film hastasıydı 4 film üst üste izleyip bozdu DVD miziUzun değil gıı 2 saat ancane var yani bi izlesen korku gerilim türlü bir film efsane oluyor vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?