Haklısın dutum benimki de yapıyor yani dediğin gibi zaten şu devirde o kadar zor ki ay sonunu getirmek. Ha oda ailesine giderken eli boş gitmek istemiyordur ama koca bi tepsi değil de daha uygun bir şey alır

Haklısın dutum benimki de yapıyor yani dediğin gibi zaten şu devirde o kadar zor ki ay sonunu getirmek. Ha oda ailesine giderken eli boş gitmek istemiyordur ama koca bi tepsi değil de daha uygun bir şey alır
Kalabalık oluyo. mecbur yani . Ayy hiç huyum değil göz darlığı böyle şeyler ama dün gıcık oldum

Kalabalık oluyo. mecbur yani . Ayy hiç huyum değil göz darlığı böyle şeyler ama dün gıcık oldum
Hee kalabalıksa oda var. Valla Rabbim hayır etsin sonumuzu dutum. Normalde dediğin gibi kimse bunları düşünmezdi ama şuan tuvalet kağıdını almak bile lüks olmaya doğru gidiyor

Aynı ben ama güne erken başlamak iyi oluyor ya

Günaydın kelebekim nasılsın

Sana inanıyorum sen yaparsın
Ay bugün harikayımmm. Bu gece kızım sadece 1 kere uyandı. İnanamıyorumm uyumanın verdiği. Güzellik var üstümdee.
Ay çok güzelim kızzz

Sen nasılsın cnmm

Ama dutun durum farklı, sık sık görüşüyorlarmis
Böyle bi durumda gerek yok.
Sık görüşüyoz ama her defa almıyo yalan söylemim ama bazen gıcık oluypm işte sıkısık oşduğumuz zamanlarda alınca

Kışın gitmiyoruz başka sehirdeler.
Ama yazLari her ay gidiyoruz (yani mays Haziran temmuz Ağustos Eylül diyelim )
Maşallah canım yaa

Biz yılda 2 kere gidiyoruz. Elimiz kolumuz dolu gidiyoruz. Bagajda boşalan kısmı doldurup geri dönüyoruz. 🛍 şişe domantlarrr turşularrr kışlıklarrrr fişnelerrr kirazlarrr zeytinyağıııı
Şu krizde düşününce 3-4 kere mi gitsek

Domant neeee

Sık görüşüyoz ama her defa almıyo yalan söylemim ama bazen gıcık oluypm işte sıkısık oşduğumuz zamanlarda alınca
Canım erkekler hesap kitap bilmiyor zaten. Bir yere tatlı flan alıncak oldu mu kasadaki adam çıkarıyo hemen kiloluk kutuyu bizimki de olsun olsunn yapıyo öyle 150-200 le çıkıyoruz

Ben olsam yok abi derim bütçeme göre ayarlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…