- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Haklısın dutum benimki de yapıyor yani dediğin gibi zaten şu devirde o kadar zor ki ay sonunu getirmek. Ha oda ailesine giderken eli boş gitmek istemiyordur ama koca bi tepsi değil de daha uygun bir şey alırAslında sık değil ama biz zaten ay sonunu zor getiriyoz . Ben bütün ay boyunca ay sonunu borçsuz getirelim diye götümü yırtıp da onun da böyle yapması üzüyo beni. He elbette alacak tabiki ama bizde sıkışığız
Kalabalık oluyo.Haklısın dutum benimki de yapıyor yani dediğin gibi zaten şu devirde o kadar zor ki ay sonunu getirmek. Ha oda ailesine giderken eli boş gitmek istemiyordur ama koca bi tepsi değil de daha uygun bir şey alır
Uyudum uyandım yuruyusteyimKedilim bugün erkencisin sabahlamadın herhalde
çok şükür iyiyim canım sen nasılsınGünaydın kelebekimnasılsın
Hee kalabalıksa oda var. Valla Rabbim hayır etsin sonumuzu dutum. Normalde dediğin gibi kimse bunları düşünmezdi ama şuan tuvalet kağıdını almak bile lüks olmaya doğru gidiyorKalabalık oluyo.mecbur yani . Ayy hiç huyum değil göz darlığı böyle şeyler ama dün gıcık oldum
Bende iyim kuzumçok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Ohh harikasın temiz havaUyudum uyandım yuruyusteyim
Bak karar değiştim bisiklete bincemOhh harikasın temiz hava
Her gittiğinizde miiiNormal karsilamalisin bence kuzu, benim eşimin aklına gelmez ama bende annesigile giderken tatlı veya pasta bir de kuruyemiş turunden biseyler alıyorum 350-400 bandinda tutuyor
Ay bugün harikayımmm. Bu gece kızım sadece 1 kere uyandı. İnanamıyorummAynı benama güne erken başlamak iyi oluyor ya
Günaydın kelebekimnasılsın
Sana inanıyorumsen yaparsın
canım bu ara işler biraz yoğun çok fazla giremiyorum arada bakıp çıkıyorum ondan görememişsindirBende iyim kuzumgöremedim seni bazen mesajların arasında kayboluyorum
Kışın gitmiyoruz başka sehirdeler.Her gittiğinizde miii
Ama dutun durum farklı, sık sık görüşüyorlarmisKışın gitmiyoruz başka sehirdeler.
Ama yazLari her ay gidiyoruz (yani mays Haziran temmuz Ağustos Eylül diyelim )
Sık görüşüyoz ama her defa almıyo yalan söylemim ama bazen gıcık oluypm işte sıkısık oşduğumuz zamanlarda alıncaAma dutun durum farklı, sık sık görüşüyorlarmis
Böyle bi durumda gerek yok.
Maşallah canım yaaKışın gitmiyoruz başka sehirdeler.
Ama yazLari her ay gidiyoruz (yani mays Haziran temmuz Ağustos Eylül diyelim )
Domant neeeeMaşallah canım yaa
Biz yılda 2 kere gidiyoruz. Elimiz kolumuz dolu gidiyoruz.Bagajda boşalan kısmı doldurup geri dönüyoruz. 🛍 şişe domantlarrr turşularrr kışlıklarrrr fişnelerrr kirazlarrr zeytinyağıııı
Şu krizde düşününce 3-4 kere mi gitsek
Ege de çok yapılır şişe domat. Salçadan çok kullanırız. Domates sosu gibi bişeyDomant neeee
Canım erkekler hesap kitap bilmiyor zaten. Bir yere tatlı flan alıncak oldu mu kasadaki adam çıkarıyo hemen kiloluk kutuyu bizimki de olsun olsunn yapıyo öyle 150-200 le çıkıyoruzSık görüşüyoz ama her defa almıyo yalan söylemim ama bazen gıcık oluypm işte sıkısık oşduğumuz zamanlarda alınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?