Yeni yedikVer makarna boşver
böyle okuyunca insanın evde olası geliyo. evdeyken de işe gelesi geliyo. tuhaf bir döngüBende bilmiyom ya
Dolapta ne varsa onla idare et kuzum benimmYeni yedik
Şahsen işte olmayı tercih ederdimböyle okuyunca insanın evde olası geliyo. evdeyken de işe gelesi geliyo. tuhaf bir döngü
İşin kötü tarafı dolaptada bişey yokDolapta ne varsa onla idare et kuzum benimm
Oo 200 lük tatlıya vereceğine ymeeğe verseydi sebzelere falan benide uzdü bu durumİşin kötü tarafı dolaptada bişey yok
SussssOo 200 lük tatlıya vereceğine ymeeğe verseydi sebzelere falan benide uzdü bu durum
Şahsen işte olmayı tercih ederdim
VallahaaaSussssdolmak istemiyorum çok gıcığım cooo
Ben bi anlatsam bdv yi de aşar durum hööös döktürme kutuyuVallahaaaerkekler bilmezz zaten benimd ebasıma geldi bikeree sen kendi evini düşün dedim gidiyosun oralara birşey getiriyorsun derdim hani yoktu para derdimm ben getirsin alsın tamamda yaniii biz bi aile olduk yanii senin ayri bi yuvan varr all evine birşey onlar hep alıyor durumları bizden iyiydii yanii nesekii haklisın dedi banada toparlandı o ara
Ahahahahah tam bdvlik yavv bende bi dokerimm tamamdırr yanii yeter beeğğğBen bi anlatsam bdv yi de aşar durum hööös döktürme kutuyu
Aminn aminnnbana da doktor yumurtalık rezervin çok düşük dedi. 40 yaşındayım daha evleneli 5 ay oldu. elinizi çabuk tutun dedi. oturup ağlamıştım ama şimdi çok rahatım. Allahım hayırlıysa nasip edecektir diye düşünüyorum. sen de öyle düşün. Hayırlısıysa bebek sahibi olmamızı nasip etsin inşallah
sağol canımAynen canım bende genelde sabah bakıp çıkıyorumkolay gelsin bu arada kuzum
yemek derdim yok akşam anne ne yaptın diyorum oturup yiyorum çok rahat ama haftasonları ne yapalım diye bana soruyor hep tabi ne yapalım adı altında hadi mutfağa sen gir demek istiyorböyle okuyunca insanın evde olası geliyo. evdeyken de işe gelesi geliyo. tuhaf bir döngü
Hahahahahaahah kesin öyle kelebükkkk hele hele bide misafirin geldimi tamammyemek derdim yok akşam anne ne yaptın diyorum oturup yiyorum çok rahat ama haftasonları ne yapalım diye bana soruyor hep tabi ne yapalım adı altında hadi mutfağa sen gir demek istiyor
hahaha misafiri hiç deme bana artık ben misafir olmak istiyorumHahahahahaahah kesin öyle kelebükkkk hele hele bide misafirin geldimi tamamm
O bizim tarlaya yağmazhahaha misafiri hiç deme bana artık ben misafir olmak istiyorum
Aaa nasılll izmirliyiz biz. Yerlisiyiz. Senin kayınvalideciğin ne yiyor kışınA aaa .
Bende ege geliniyim hiç gormedim bilmiyorum
Hele hele evlenince ömrünün sonuna kadar sen hazorlicann anneme diyorum kahvaltı veya yemek hazır olsunnhahaha misafiri hiç deme bana artık ben misafir olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?