Konserve değil mi buAaa nasılll izmirliyiz biz. Yerlisiyiz. Senin kayınvalideciğin ne yiyor kışınEki Görüntüle 2969058 bunsuz yemek yapamam ki ben
bizde çok yapıyoruz domates sosuAaa nasılll izmirliyiz biz. Yerlisiyiz. Senin kayınvalideciğin ne yiyor kışınEki Görüntüle 2969058 bunsuz yemek yapamam ki ben
deme kız öyle zaten korona var artık kimse kimseye gitmez pekHele hele evlenince ömrünün sonuna kadar sen hazorlicann anneme diyorum kahvaltı veya yemek hazır olsunnbazen özlüyorum bekarliğımı
her yıl bunu yaparken üstüm başım bütün ev domates kokuyor tiksiniyorum ondan sonra da kışın hemen bir şişe açalımKonserve değil mi bu
Ahaaa inan korona geldiginden berii istnabula pek gittiğimiz yok herşey degişti iş değiştii saatler değiştii heray mutlaka gidiyorduk bidedeme kız öyle zaten korona var artık kimse kimseye gitmez pek
İkisi.de aynı kapıya çıkıypBiz şişe domat deriz
Yeri saa goley geleKollarımı sıvadım haydi vire bismillah.Mutfak dolaplarına dalıyorum kızlar. Eşlik etmek isteyenler buyursunnn
Sana kolay gelsin kuzucumm ama ben hiç temizlik yapma günümde değiliimKollarımı sıvadım haydi vire bismillah.Mutfak dolaplarına dalıyorum kızlar. Eşlik etmek isteyenler buyursunnn
hahaha bekarken ben de öyleydim büyük rahatlıktıyemek derdim yok akşam anne ne yaptın diyorum oturup yiyorum çok rahat ama haftasonları ne yapalım diye bana soruyor hep tabi ne yapalım adı altında hadi mutfağa sen gir demek istiyor
yapıyorum yapıyorum ama genelde beraber yapıyoruz çünkü pazarda oluyor pazara da beraber gidiyoruzhahaha bekarken ben de öyleydim büyük rahatlıktıhafta sonu da sen yap artık yardım et kadıncağıza tembellik yok
kıymetini bil. evlenince bambaşka oluyor her şeyyapıyorum yapıyorum ama genelde beraber yapıyoruz çünkü pazarda oluyor pazara da beraber gidiyoruz
doğrudur yaşayınca görücem inşaAllahkıymetini bil. evlenince bambaşka oluyor her şey
inşallaaah amiiiindoğrudur yaşayınca görücem inşaAllah
BuralardayımNerdesiiiiiniiizzz yağğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?