yorma kendini boşver kuzu ikinizde çok kıymetlisiniz
olur olacağına ümidim yok değil kuzum ama doğurabilceğime umudum yok
çünkü ben hamile kalıyorum 9.haftaya geliyoruz bebek 6.haftada gelişimi durmuş oluyor ne yaptıysak olmadı dile kolay 4 defa yaşadım..

Canımm benimm ama sen bak cok güçlü bir kadınsınn duamdasınn

Hepimizin dualarındasın eminim
Üzülmek yok gülerek bekleyeceğiz mucizelerimizi
minnağımmm
Kimin duası bile kabul olacağı bile belli olmazz kuzum benim üzme kendini biliyorum çokzoorr ama soramıyorumda neden boyle olduğunu çünkü hiç sevmemm sebebini sormayı
sorun değil kuzum
sebebi belli değil pıhtılaşmam var son ikisini iğne kullanarak kaybettim..
dr yumurtlama düzensiz olduğu için gebelik zamansız oluşuyor rahim kendini hazırlarken bebeği geliştirmiyr dedi tüp yapalm olacak dedi..ama malum benim sadece bir yumurtam oluyo buna da milyonlarca şükrüm var o yüzden tüpte şansım çok çok az

Allahtan ümit kesilmez. ol der ve olur biliyorsun. Sen de bununla sınanıyorsun ama Allah sabrını ölçüyor. eminim kısa bir zamanda bebeğini kucağına alacaksın buna inan yeter

Vardır bundada bir hayırrr canım beniimm
Rahmin veya yumurtan nezaman hazırlikli olursa o zaman olurr bitanemm benim de yengemde imkansızdı birşeyi vardı hatırlamıyorum ama imkansızdı yanii olmucak dedi doktor ama oldu hiçbelli olmuyorr tüp bebekte şansın gene yüksek bence kimisi küçücük spermle bile oluyor yanii o neden olmasınn unutalımm bunları eğlenmeye bakalım pozitif enerjimize bakalim kuzumm

Allahtan ümit kesilmez. ol der ve olur biliyorsun. Sen de bununla sınanıyorsun ama Allah sabrını ölçüyor. eminim kısa bir zamanda bebeğini kucağına alacaksın buna inan yeter
canım
öyle kuzum hayırlısı ol der olur

canım

öyle kuzum hayırlısı ol der olur
bana da doktor yumurtalık rezervin çok düşük dedi. 40 yaşındayım daha evleneli 5 ay oldu. elinizi çabuk tutun dedi. oturup ağlamıştım ama şimdi çok rahatım. Allahım hayırlıysa nasip edecektir diye düşünüyorum. sen de öyle düşün. Hayırlısıysa bebek sahibi olmamızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…