- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
aay olursun inşallah kızzzhaha yok henüz değilim ama inşallah olurumişe gitmek için o saatte kalkıyorum maalesef
oyy canım benimA canım benim
Her Ruhun doğacağı tarih ve doğacağı aile bellidir .
Her nasip vaktine esirdir, biraz dha sabret
Aminn inşallah kuzummmvardır bir hayır öyle düşünme. Allah doğru zamanda verecektir sen hiiiç merak etmeben de 5 aylık evliyim daha yeni başladık denemelere bakalım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallaaaah
amiiin canımmaay olursun inşallah kızzz
maşşallah sana ben 7,15 e kadar erteliyorıum alarmı
oyyyyyy kıyammamiiin canımm
ben 7.30 da iş başı yapıyorum
O halıyo gene ben temizlerim öyle bi durumdaYani su adaletsizlik ten sonra o tatlıyı yanlışlıkla lavaboya döker açarken halıya ters Olarak düşürür yine de yar etmezdim ha !
He cıvık sıçılmış tüy dikilmiş süslü boklardan. Biz gitmezsek onlar gelirHer hafta niye gorusuyorsunuz ? B.k mu var
evet çok şükür ki 16.30 da bitişşşşoyyyyyy kıyamm
ama akşam erken çıkıyosundur
ben sabah 8 akşam 6.30
yaaa neden ki ama? ne yapıyolar size bunlarBende bende kaynanama da ayrı sinirim gıcığım zaten de kendimi doldurmamaya çalışıyom hös
Bidah ki planlama ne zaman Ocak ayında miaay olursun inşallah kızzz
maşşallah sana ben 7,15 e kadar erteliyorıum alarmı
oyy canım benim
Vallahi peygamber sabrı var sendeO halıyo gene ben temizlerim öyle bi durumda
He cıvık sıçılmış tüy dikilmiş süslü boklardan. Biz gitmezsek onlar gelir
embriyom olsaydı ocak da transfer olabilecektimBidah ki planlama ne zaman Ocak ayında mi
Ne zamana kaldı pekiembriyom olsaydı ocak da transfer olabilecektim
Hamile kalmak için bütün çabalar değil miembriyom olsaydı ocak da transfer olabilecektim
yok kuzum olur mu öyle şeyNe zamana kaldı peki
Ben bilmiyorum bilsem de unutuyorum o yüzden soruyorum, incitmiyorum değil mi
evet kuzumHamile kalmak için bütün çabalar değil mi
sana bir olayı anlatayım şimdi. yakın bir arkadaşıma doktorlar artık bebeğin olmaz diyorlar ve tüp bebek öneriyorlar. Tabii tüp bebek pahalı olduğu için yapamıyorlar ve bekliyorlar. Arkadaşım artık bu durumu kafasına takmamaya başlıyor ve bıraktığı anda kendiliğinden hamile kalıyor. Şu an 3 yaşında çocuğu var. Bu belki umut olur sana birazyok kuzum olur mu öyle şey
yani ilk adetle yine yumurta takibine başlarım belki normal deneyelim dicem dr a ama,
normal kalsam da ilerlemiyo hamileliğim öyle bir çıkmazdayım ki
bi kere bari tüp olsaydı hamile kalsaydım en azından çözüm müydü görebilirdijk ama
Hadi işlere baslaualim o zaman ben mutfağı toparladım tezgah üstünü sildimDolmamam lazımyoksa işler boka sarıyo
ah canım benim bunlar umut elbet ama benimki çok farklısana bir olayı anlatayım şimdi. yakın bir arkadaşıma doktorlar artık bebeğin olmaz diyorlar ve tüp bebek öneriyorlar. Tabii tüp bebek pahalı olduğu için yapamıyorlar ve bekliyorlar. Arkadaşım artık bu durumu kafasına takmamaya başlıyor ve bıraktığı anda kendiliğinden hamile kalıyor. Şu an 3 yaşında çocuğu var. Bu belki umut olur sana biraz
sen iş yapma bırah evi poh götürsün sen hamilesinBen bıraktımm
Bakk canımm ben burda baya anlattım kendimi benimde olmucak gibiydi oyle bi ummadığın an olcakki sende şaşırcakkah canım benim bunlar umut elbet ama benimki çok farklı
Canımm benimm arada yapıyorum tabii buhafta eşim evde gece işe gidiyor pek yapmam zaten ama çok cabuk yoruluyorum tabii ya ama soğanla arambiara düzelmişti şimdi doğramaya tahammülüm yoksen iş yapma bırah evi poh götürsün sen hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?