Evet o yüzden diyet yapınca süt azalması oluyo bende ekmek makarna vs yememeye çalışıyorum işte ne kadar olursaAaa çok pardon ya canımm çocuğun var demii
Dur onun için bir tane daha var yağları salla dur atayım ablaTeşekkür ederim bitanem
Kalçama oyalı yazmamı bağlayıp sallicam totişi
Teşekkür ederim bitanem
Kalçama oyalı yazmamı bağlayıp sallicam totişi
Aldım listeye ... oryantal olmadığı için yazmayı çıkarayımbunuda yap abla salla yağları
Oryantal den daha zevkli ki ben oynamayı çok severim ablaAldım listeye ... oryantal olmadığı için yazmayı çıkarayım
İspanyol müzikleri de çok güzel canım...iki yıl önce zumbaya gitmiştim gerçekten çok keyifli hem eğleniyor hem yağ yakıyorsun.Oryantal den daha zevkli ki ben oynamayı çok severim abla
Tambuğday yiyebilirsin mesela yada çavdar ekmeği ekmek ye ama beyaz unlulardan uzak dur yeter meselaEvet o yüzden diyet yapınca süt azalması oluyo bende ekmek makarna vs yememeye çalışıyorum işte ne kadar olursa
İlaçsız milaçsiz olacaksa bir el at bacım şu şişkoyaMerhabalar kilo problemi yaşıyorsanız yardımcı olabilirim
Bismillah bacımMerhabalar kilo problemi yaşıyorsanız yardımcı olabilirim
Bak sen...çakaaaaal
Bizim her halimiz güzel ablacımİlaçsız milaçsiz olacaksa bir el at bacım şu şişkoya
Tatlım yüreğimiz güzel güzel olmasına ama az bir çitirlik da olsa fena olmazdı sankiBizim her halimiz güzel ablacım
Şişkoda güzeliz zayıfta
Olur oluurTatlım yüreğimiz güzel güzel olmasına ama az bir çitirlik da olsa fena olmazdı sanki
Yaaa teşekkür ederim ablacııımKıııız 04' süz daha bir güzelleşmişsin
Kıymetimi bilen yok joummmEvetttt erkek olsam almıştımm seni o ayrıı
Joun yesunnn seniiiKıymetimi bilen yok joummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?