Kızzz var onun topiğide açtım çok izleyen yok pekkona bayılıyorum yarın gündüz onu izlerim hem canım sıkılmazona da analiz topiği açsana yargının ki gibi yargıya da çok güzel diyorlar ama hiç izlemedim
Haa yokk ya uzağa gittigim icin uzaga gidincede pek gidemiyorsun hele kışınkaçarak mı evlendin kuzum ? Ondan mı öyle dedin
Yaaa hiç bakmadım dur hele bakayım hemenKızzz var onun topiğide açtım çok izleyen yok pekk
Örtün0n şaftı kaymış görmeyinKızzz var onun topiğide açtım çok izleyen yok pekk
Gözünü oyarımmmYaaa hiç bakmadım dur hele bakayım hemen
Hmm olsun canları sağ olsun iyi olsunlar karlar eriyince gidilirHaa yokk ya uzağa gittigim icin uzaga gidincede pek gidemiyorsun hele kışın
Ben izleyemiyorum fenerin maçı varÖrtün0n şaftı kaymış görmeyinEki Görüntüle 2969428
Harikaaa gördünmü küçücük odada dövüşüyolarrÖrtün0n şaftı kaymış görmeyinEki Görüntüle 2969428
OyysBen izleyemiyorum fenerin maçı varyarına artık tekrarını izlerim
Küçük odada başka şeyler daha heyecanlı olurHarikaaa gördünmü küçücük odada dövüşüyolarr
Yapcak birşey yok perşembe ve 10gün boyunca kar geliyomuş kızz buraHmm olsun canları sağ olsun iyi olsunlar karlar eriyince gidilir
BulamadımHarikaaa gördünmü küçücük odada dövüşüyolarr
Bacum bebe nvar senin gel benim evi gorÖrtün0n şaftı kaymış görmeyinEki Görüntüle 2969428
Heeyytttttt başlasın o heyecan artıkkKüçük odada başka şeyler daha heyecanlı olur
Olsun karlar içinde bi hamiş foton olur fene mı iyi yönünden bak herşeyinYapcak birşey yok perşembe ve 10gün boyunca kar geliyomuş kızz bura
Baby ne diyon senYapcak birşey yok perşembe ve 10gün boyunca kar geliyomuş kızz bura
Amannn Allah zayıf olmamızı isteseydi zayıf olurduk zatenTatlım yüreğimiz güzel güzel olmasına ama az bir çitirlik da olsa fena olmazdı sanki
Hahahah güzel olurr haaa montun içinden belli olmaz bileOlsun karlar içinde bi hamiş foton olur fene mı iyi yönünden bak herşeyin
Eevtt yaaa hava durumu fena kar gösteriyo perşembeden başlıcak gözüküyorrr geçmiş olsun sende bana yakın sayılırsın sanada vururBaby ne diyon sen
He vallahHeeyytttttt başlasın o heyecan artıkk
Sen izliyonmu bunu hakakt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?