Bacum sen kimsin yada ben kimimAc Karna 1 litre Su icilecek1 saat bekleyin ve kahvalti yapınız ... Öğlende Ayni seklinde Aksam da Ayni Sekilde 1 litre hizli su tüketimi yapıyoruz 1 saat bekleyin sabah ben 8 gbu suyumu aliyorum bu şekil 3 hafta duzenli yapinca 4 kg gitti Sürekli Ac karna Su içimi yapın
Ah ah ah sevimli bicirikSimurgp buara kuzuş doktora gittik bugünn nubununu göstermedii oturmuş totosunun üstünee kapatmış orasını bitürlü açmadı
Hahahahah bu iyiydii yaaaAh ah ah sevimli bicirikben renkli ultrasonda resim almak icin 3 kere gittim doktoru delirtiyordu ve vermedi resim. Doktor ultrasonu dokundurunca secdeye varir gibi kapaklaniyordu. Yarim saat durtuyordu doktor
Amaannn anasına benzesinler heepp daha iyiiİnatçı keci benim oğlum anasi gibi.
Kizz bu topik epeydirr varrr hahahahaha i
Hepsini yıkayıp yatirdıktan sonra bunu okumam pekiEn büyük iş kaldıuşakları yıkamak
Ahhh cok geç kaldınnn miniiiikkkkkkHepsini yıkayıp yatirdıktan sonra bunu okumam peki
İlk topikmiKizz bu topik epeydirr varrr hahahahaha iilk topik diyelim falannn
Anca görürsün tabiiii misafirleri uğurlamaktan ağırlamaktan gitmekten boşmu kalayy
Sen geldin millet yohh daha bulamazsınnnSelam genjlerrr
Yok biliyorsun burayıı hatunlardı ismiİlk topikmiben yeni görüyorum vallahi aşk olsun bana aman bugünde vardı valla babaannemizin annesi kardesı onun karısı oğullari torunu nenemizde yatılı misafirimiz bende bol misafirrrrrrrrrrr
NedenAhhh cok geç kaldınnn miniiiikkkkkk
Hahahahaah yok kızzz alıntın epeyyy gundüzdeydi sankiiiNedenneler oldu ne kaçırdım ben
Evet kaynana geldi giremedim bugün yoğun geçti cuma günü anneme gideceğim şimdiden pakladim cocuklariHahahahaah yok kızzz alıntın epeyyy gundüzdeydi sankiii
Daha pazartesiEvet kaynana geldi giremedim bugün yoğun geçti cuma günü anneme gideceğim şimdiden pakladim cocuklariozaman kadar kirlenmeseler bari hava soğuk
Ayy ne biliyim kuzum hiç bilemedim bende sanıyorum ki bu baska topikYok biliyorsun burayıı hatunlardı ismi
Ismi değişti sadece aşkoo oyüzdenn
Vallahaaa sevabında ustüneee
Oooo hayırlı işlerr ohhh git annene tabiii insna kendi annesine gidince daha rahat oluyorrEvet kaynana geldi giremedim bugün yoğun geçti cuma günü anneme gideceğim şimdiden pakladim cocuklariozaman kadar kirlenmeseler bari hava soğuk
Hahaha canımm benimm ozluyorumda çok seniiiAyy ne biliyim kuzum hiç bilemedim bende sanıyorum ki bu baska topik
Aynen gelen misafir bereketiyle gelirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?