Bacum sen kimsin yada ben kimim

Reactions: Jou
Simurgp buara kuzuş doktora gittik bugünn nubununu göstermedii oturmuş totosunun üstünee kapatmış orasını bitürlü açmadı
Ah ah ah sevimli bicirik ben renkli ultrasonda resim almak icin 3 kere gittim doktoru delirtiyordu ve vermedi resim. Doktor ultrasonu dokundurunca secdeye varir gibi kapaklaniyordu. Yarim saat durtuyordu doktor

Reactions: Jou
Ah ah ah sevimli bicirik ben renkli ultrasonda resim almak icin 3 kere gittim doktoru delirtiyordu ve vermedi resim. Doktor ultrasonu dokundurunca secdeye varir gibi kapaklaniyordu. Yarim saat durtuyordu doktor
Hahahahah bu iyiydii yaaa

Kizz bu topik epeydirr varrr hahahahaha iilk topik diyelim falannn
Anca görürsün tabiiii misafirleri uğurlamaktan ağırlamaktan gitmekten boşmu kalayy
İlk topikmi ben yeni görüyorum vallahi aşk olsun bana aman bugünde vardı valla babaannemizin annesi kardesı onun karısı oğullari torunu nenemizde yatılı misafirimiz bende bol misafirrrrrrrrrrr

İlk topikmi ben yeni görüyorum vallahi aşk olsun bana aman bugünde vardı valla babaannemizin annesi kardesı onun karısı oğullari torunu nenemizde yatılı misafirimiz bende bol misafirrrrrrrrrrr
Yok biliyorsun burayıı hatunlardı ismi
Ismi değişti sadece aşkoo oyüzdenn
Vallahaaa sevabında ustüneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…