Hayırlı işlerrr yaaaaaa
İçine iyi bir kazak montunu çıkarıp öyle çekineceksin canımHahahah güzel olurr haaa montun içinden belli olmaz bile
Evett oyle edecem iice bi kar olsunİçine iyi bir kazak montunu çıkarıp öyle çekineceksin canım
Ben istemiyom benene gitsin başka yereEevtt yaaa hava durumu fena kar gösteriyo perşembeden başlıcak gözüküyorrr geçmiş olsun sende bana yakın sayılırsın sanada vurur
Ahh harikaa olursun eminimmEvett oyle edecem iice bi kar olsun
Nerede yaşıyor seninkilerBende aylatdır babamı görmedim
Yarım saat uzağımda (arabayla)Nerede yaşıyor seninkiler
Martta çok zor ama yaBen istemiyom benene gitsin başka yerebu duruma oglum bayilcak. Cocuk mart sonu dogum gününde dilek olarak kar diliyor.
Daha hiç atmadım instaya resim hamile resmii yılbaşından sonra düşünüyordum ama bakalımm ama hamilelik çok zorr çokAhh harikaa olursun eminimmher anın keyfini
Çıkar hamişlik geri gelmeyecek
Doğrudur kuzum inşallah bundan sonraki zamanlarını kolayca geçirirsinDaha hiç atmadım instaya resim hamile resmii yılbaşından sonra düşünüyordum ama bakalımm ama hamilelik çok zorr çok
Ne marti dusunMartta çok zor ama ya
Inşaallahh halbuki daha ağrılıymışDoğrudur kuzum inşallah bundan sonraki zamanlarını kolayca geçirirsin
Aaa öyleemiii ne güzell olmuş amaNe marti dusunmart sonu diledi nisan basi yağdı. Biz şok, dedik cocuk kalbi. Allah dileğini kabul etmiş dedik. Bu sene oldu
Aynen canim ya olmaz diye birsey yok vallahi.Aaa öyleemiii ne güzell olmuş ama
Her bi yanımı açtımGeliyorum aç kollarını
Evett ooyy yerim onu beeğgnnnnAynen canim ya olmaz diye birsey yok vallahi.
Amanınn dikkatli oll haaaGeliyorum aç kollarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?