- 8 Nisan 2017
- 57.259
- 306.587
- 698
Her gün yikasam da olur ikisi oğlan çocuğu maşallah hiç üst baş batirmiyorlarDaha pazartesi
İki kere daha yıkarsin sen onları ccumayakadar
Hemde nasılOooo hayırlı işlerr ohhh git annene tabiii insna kendi annesine gidince daha rahat oluyorr
Bende seniiiiiiiiiiiHahaha canımm benimm ozluyorumda çok seniii
Hahahahahah 2side oğlan he bidee oyy maşaallahhhhhhHer gün yikasam da olur ikisi oğlan çocuğu maşallah hiç üst baş batirmiyorlar
Hemde nasıl
Aslında benim yikayacagim yaşta değiller de benim içim el vermiyorHahahahahah 2side oğlan he bidee oyy maşaallahhhhhh
Yaaaaaa pekte seveylerr suyu heleee ooyyyyyAslında benim yikayacagim yaşta değiller de benim içim el vermiyorçıkartırken ben çıkartıyorum yoksa sabaha kadar su ile oynarlar
Uyumuycam ya z bananeğYatt uyu leennn
Hahahahahahah yazarımmmmmm yazmammı bayılıyorum sana yazmağaa heleeUyumuycam ya z bananeğzorla uyutacak beni aaaaaah
Zaten arada sırada zar zor girmısım gecenin bi vaktiHahahahahahah yazarımmmmmm yazmammı bayılıyorum sana yazmağaa heleebide sinirlendurmeyeeee
Hem severim hem söverimm hem döverimmm hem yeriiimmmmZaten arada sırada zar zor girmısım gecenin bi vaktiyaz gülüm yaz sen sinirlendir beni
Heee o meseleyi diyosunHem severim hem söverimm hem döverimmm hem yeriiimmmm
Hahahahah sen çok yaşa emii canım benimm hep güll böylee herşey güzell olacakkkHeee o meseleyi diyosuntamam eti senin kemigi bende kalsın
Amin inşallah sende canım benim güzelimmHahahahah sen çok yaşa emii canım benimm hep güll böylee herşey güzell olacakkk
Iyi geceler kuzummmmAmin inşallah sende canım benim güzelimmbana müsade artık iyi geceler size
çalışmıyosun sanırım di mi ?Guzell kuzumm carşısıda buyük yanii hiç bilmeden geldim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?