Yakışırsın hee şalvar çekeriz altına kafana da bi yazma oturursun yufka açarsın su böreği ederikBi düşüneeemmmm
kolay gelsin canımKızlar ben mi evi toplayım gelirim yine iyi sohbetler beybiler beybisular
ooohhh ne yemekler yapıyosundur sen antep=yemekHahahahaha değilimm canımm
Antepte konyalıda bu kk da çok varrr bukadar çok olunca ikisinden birini olmaya karar vercem en sondaa
kim laz gııO rizeli laz ellam
eyvallah hemşomVayyy hemsom
Ben mi geyik acayim konyalilar diye baya gelen olur gibi
bak tam senlik hamur işleri varmışYakışırsın hee şalvar çekeriz altına kafana da bi yazma oturursun yufka açarsın su böreği ederiksanki ben biliyormuşum gibi
Cotton gıı yukarılarda gece konuştuklarında biri rizelum demiş sankim öyle okumuştumooohhh ne yemekler yapıyosundur sen antep=yemek
kim laz gıı
eyvallah hemşom
bence açma tanıdık manıdık çıkan olur sonra ayıkla pirincin taşını
fatim yanlış bilgi almış entepliymiş ya
Ooo su böreği favorimdirrrr bikere yapmıştımmmYakışırsın hee şalvar çekeriz altına kafana da bi yazma oturursun yufka açarsın su böreği ederiksanki ben biliyormuşum gibi
Hahahah hiç yapmadımm desemm ama antepin yeşilzeytin boreği etmek istiyorumm bitürlü nasip olmadı tuzsuz zeytin bulamayrummm antpeli değilimmm laaaaooohhh ne yemekler yapıyosundur sen antep=yemek
kim laz gıı
eyvallah hemşom
bence açma tanıdık manıdık çıkan olur sonra ayıkla pirincin taşını
Hahahah bilirsinn bizdede var kuzu hamur işleriii ben hep yaparımm kocişee
Rizeliyummmmm uşağummmmCotton gıı yukarılarda gece konuştuklarında biri rizelum demiş sankim öyle okumuştum
bi antep bi konya dedin bak kafaları karıştıRizeliyummmmm uşağummmm
Arada saşurtmakk iyidurrr daaabi antep bi konya dedin bak kafaları karıştı
Bende sevmem dediğin gibi önde sallanan şey bi garip oluyorOoo su böreği favorimdirrrr bikere yapmıştımmm
Şalvar bikere bizim köydede giydim yaa tugaf gelfi bana bolbol birşeyy sanki birşey sallanıyormuş gibii alışamamıştımm bi teyze giydirmiştiii
Rizeliyummmmm uşağummmm
Öffff deme vallahaaBende sevmem dediğin gibi önde sallanan şey bi garip oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?