Bende daha yeni yeni kahvaltı hazırladım kendimeeHepiniz nereye kayboldunuz gııben bi kahvaltı yaptım arkadaşım gelcekmiş kahveye onu beklerim
Oy oyy sen hamişsin sen süt içBende daha yeni yeni kahvaltı hazırladım kendimeegell süt içehhh bosver kahveyiiii hamile kalmadan önce kahveciydimm fena şindi hiç canım istemiyor yaaa
Eki Görüntüle 2969707
Aaaaa öylemiii bende laktozsuz alıyorumm zaten günlük sütlerden m.gr.stan bi onu seviyorummOy oyy sen hamişsin sen süt içsüt bana gaz yapıyor laktozsuz alıyorum o bile
Ahaaaa nerdesin gıı üşüyonüşüyorummmm
Günlük süt denemedim işte hep kutulu belkide kutulular dokunuyor bilmiyorumAaaaa öylemiii bende laktozsuz alıyorumm zaten günlük sütlerden m.gr.stan bi onu seviyorumm
Karnın ağrır bak sıkı giyinseydin soğuksaüşüyorummmm
Onlar dokunurr ben hiç içmem onları içimde laktozsuz varr günlük süt yazıyorr onu alırımm hem şekersiizz zaten sekerlide hiç içmemGünlük süt denemedim işte hep kutulu belkide kutulular dokunuyor bilmiyorum
İçimin laktozsuz olan kutulusunu içmiştim işte ama günlük sütünü görmedim hiçOnlar dokunurr ben hiç içmem onları içimde laktozsuz varr günlük süt yazıyorr onu alırımm hem şekersiizz zaten sekerlide hiç içmem
tükkandaAhaaaa nerdesin gıı üşüyon
sıkı sayılır ama kar yağacak ellem sovukKarnın ağrır bak sıkı giyinseydin soğuksa
Sovuk mu amaaan sana hemen kalorifer yolluyorumtükkandaama kaloriferi söndürmüşler galibe
sıkı sayılır ama kar yağacak ellem sovuk
bunlar cimri ki teee dışarda kar yağarken buzken kaloriferi kapatıyodu gelip özellikleSovuk mu amaaan sana hemen kalorifer yolluyorum
Manyak mı gıı onlarbunlar cimri ki teee dışarda kar yağarken buzken kaloriferi kapatıyodu gelip özellikle
yok kuzu durum bildiğin gibi değilManyak mı gıı onlar
Boşvir çık işte sebepsiz yatmak istiyorum diyordun ya yat işte hahaha
Icim başka yavv ondan başka içemiyorumİçimin laktozsuz olan kutulusunu içmiştim işte ama günlük sütünü görmedim hiç
Agızlarına çarppp offf soğukta dükkanda zaten çokkötü yatükkandaama kaloriferi söndürmüşler galibe
sıkı sayılır ama kar yağacak ellem sovuk
Hmm eğer öyleyse boşver o zaman bir de iki koca adama bakacaksınyok kuzu durum bildiğin gibi değil
tüpten doktordan dolayı para lazm birincisi
ikincisi de ben bırakırsam olduğmuz yerden taşıncaz
eşimin aile evi üstü katı bizim
oraya
ama iki bekar kaynım var anne baba vefat etti
eşimde onları kendine yükümlü gibi hissediyo
kocaman adamlar evlenmyioda
yani daha büyük sıkıntılar olması kaçınılmaz olacak
yani bisürü anlatamadığım şey var işte
hee çok kötü elli kere çıktım elli kere geri girdim heralde bi baktım üç yıl olmak üzreAgızlarına çarppp offf soğukta dükkanda zaten çokkötü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?