Oooo kaçarmıı cinn gözzz seniiiiii
Birşey olmadı dutum eşim istemiyor dün gece baya takıldım onundasağlık problemi var dünden bu yana gözleri görmüyor gece uğraştım uyumadım kaynak yaptı korumasız acıyor diyor gözleri akıyor şarıl şarıl
Yazmıştı kuzummkızlar minnoş neden gitti biliyor musunuz
Oralara bayılıyoruuz Karadeniz turu düşünüyoruz eşimlen inşallah gidebilirizRizeliyummmmm uşağummmm
Oooo kaçarmıı cinn gözzz seniiiiii
heeee şaşırtmacalı mı yaptınHahahah hiç yapmadımm desemm ama antepin yeşilzeytin boreği etmek istiyorumm bitürlü nasip olmadı tuzsuz zeytin bulamayrummm antpeli değilimmm laaaa
lazmışRizeliyummmmm uşağummmm
efferim sana
Ooooo rizemm yaaa neolursa olsun vazgeçememm aydere helee mutlaka gidin dağlara yürüyerek çıkıyorsun hep yeşillikkk oralaraa bayılırsınOralara bayılıyoruuz Karadeniz turu düşünüyoruz eşimlen inşallah gidebiliriz
Heee guuuzzzz oldu bi şaşurmalarrr paçiiiheeee şaşırtmacalı mı yaptın
lazmışyaaaaaa
efferim sana
mutlaka gidin gerçekten çok güzelOralara bayılıyoruuz Karadeniz turu düşünüyoruz eşimlen inşallah gidebiliriz
Hahahahahaha şelale çokturr yaa kuzuu yeşillikte cokturrrTrabzon ve Rize turu yapmıştık. Ba yıl mış tııııımmmmmgerçekten güzel yerler. Sadece su sesinden sıkılmıştım artık her yer dere olduğu için
<burnun nasılHeee guuuzzzz oldu bi şaşurmalarrr paçiii
Lazımmm
İnşallah kuzucummutlaka gidin gerçekten çok güzel
Habahahaha burnum rizedeki burunlar gibi değill kuzumm bizimm aiede nadirdirr oyle burun normal güzell kuçük burnumuz var orta<burnun nasıl
hahahhhaahah asıl şelale ordaHahahahahaha şelale çokturr yaa kuzuu yeşillikte cokturrr
Gezmene sevindiimmmmmillet antalyaya gidiyor şelale görmeye rizeye gelselerr saşururlardı heptenn
Eveett asıll orda yaniii heryerden şelale çıkıyorr ama hiç deprem olmaz mesela bide hep yagmurludur çok 1hafta hergün bi yağar bigün güneşi yakalsrsan guzel havayı çıkarsın yanii cok nem olduğu için hep yağmur arıyorr rizehahahhhaahah asıl şelale ordavalla yine gitmeyi çok isterdim
fındık burunlu musun sen aman da amanHabahahaha burnum rizedeki burunlar gibi değill kuzumm bizimm aiede nadirdirr oyle burun normal güzell kuçük burnumuz var orta
Azcuk kemik var çok minnak sadecefındık burunlu musun sen aman da aman
biz yılbaşı için gelmiştik 2 sene önceydi sanırım. ama hava güneşliydi resmen. tabii çok soğuktu. bir gün kar yağdı sadece o da yağsam mı yağmasam mı diyordu yaniEveett asıll orda yaniii heryerden şelale çıkıyorr ama hiç deprem olmaz mesela bide hep yagmurludur çok 1hafta hergün bi yağar bigün güneşi yakalsrsan guzel havayı çıkarsın yanii cok nem olduğu için hep yağmur arıyorr rize
Cok köylerde olur hep o kar aslındaa cokta erken gelir hattaa siz baya kış zamanina gittiniz sankibiz yılbaşı için gelmiştik 2 sene önceydi sanırım. ama hava güneşliydi resmen. tabii çok soğuktu. bir gün kar yağdı sadece o da yağsam mı yağmasam mı diyordu yani
evet biz tam kış zamanı gitmiştik ama çoook eğlendikCok köylerde olur hep o kar aslındaa cokta erken gelir hattaa siz baya kış zamanina gittiniz sanki
Doğrudurrr canım benimmevet biz tam kış zamanı gitmiştik ama çoook eğlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?