Hayıŕlı işlerrrr yaavvvv bereketiniz boll olsunnnnhee çok kötü elli kere çıktım elli kere geri girdim heralde bi baktım üç yıl olmak üzreaile şirketi
analarıyal kavga ettim oğlu çıkmama izin verdi diğer kardeşle bozuştum gene bırakmadılar ben de iki ucu da pohlu değnek sık dişini diye diye işte bu zaman olmuş
neyse bahara mecbur çıkcam çünkü eşim merkezdeki şubeye yerleşti e bi saatlik yol var burası uzak yani sıkıntı
sırf ben çalışıyorum diye hala burdayız
kendi derdim yetmiyo gibi bi de onları düşünüyoruzHmm eğer öyleyse boşver o zaman bir de iki koca adama bakacaksın
savol pampığımHayıŕlı işlerrrr yaavvvv bereketiniz boll olsunnnn
Çalışıyorlar mı ya bari amaan başta ana baba olmayınca işte böyle oluyor demekki evlenseler kendilerine yuva kursalar ne olur sankikendi derdim yetmiyo gibi bi de onları düşünüyoruz
neymiş kız şişmanmış yok öteki kızla evlenilmezmiş beriki kız falan memleketli olazmış
yeminle bi evliliğimizin tadına hiç varamadm otu poku düşünmektenevimiz bari ayrı yerdeydi rahattım en azından
aynen kızÇalışıyorlar mı ya bari amaan başta ana baba olmayınca işte böyle oluyor demekki evlenseler kendilerine yuva kursalar ne olur sankivallahi benim bi tane kaynım var başka da kimse yok eşimle ikimizde 2 kardeşiz o bir kaynım bile bazen bana batıyor hahaha iki taneyi düşünemiyorum
Ee o eve mi geçeceksiniz yazaaynen kız
görümce olsa hemen everir kurtulursun
bana nasıl batıyo bi bilsen
biri sabit çalışıyo
diğeri küçük olan 4 ay çalışıyo kalan 8 ay çıkmış evde yatıyo oluyo yirmiyi geçmiştir değiştirdiği iş
Kuzumm bizim sonuçlar çıkmışşşşaynen kız
görümce olsa hemen everir kurtulursun
bana nasıl batıyo bi bilsen
biri sabit çalışıyo
diğeri küçük olan 4 ay çalışıyo kalan 8 ay çıkmış evde yatıyo oluyo yirmiyi geçmiştir değiştirdiği iş
eşime diyom bunların ihtiyaçları da mı olmuyo evelenelim demiyolar diye
aynenEe o eve mi geçeceksiniz yaza
Maşallah kuzum çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahCanlarımBebeğimin cinsiyeti belli oldu şükür Çok büyük bir ihtimalle kız dedi 2hafta sonra daha da netleşecek
Lilililililililililililil geldiii bi paçiii yavvvv görelimmm kıvırcuk saçlarınıCanlarımBebeğimin cinsiyeti belli oldu şükür Çok büyük bir ihtimalle kız dedi 2hafta sonra daha da netleşecek
Aaa sen ne sonucları vermiştinizkii senin daha çıkmamış demekkiiKuzumm bizim sonuçlar çıkmışşşşAma eşime mesaj gelmiş bana daha gelmedi neden ki eşimden kromozom benden kromozon pıhtılaşma bir sürğ daha bir şey istedi doktor vermiştik sonucun biri geçen ay 22 sinde çıkmıştı o gelen mesaj hepsini mi kapsıyor acabaa
Gözlerimm yaşardı beklemeydum busaatte seniSelamlar
Genetik test vermiştik kuzum tekrarlayan düşükten dolayıAaa sen ne sonucları vermiştinizkii senin daha çıkmamış demekkii
Selamm miniğiim nasılsın ?Selamlar
Evet normalde şuan kızı okila birakiyor olmam lazim ama kocam bey bırakmak istedi kiyamadi minigineGözlerimm yaşardı beklemeydum busaatte seni
İyiyim canım sen nasılsın :))Selamm miniğiim nasılsın ?
Maşallah kuzum çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim canlarimLilililililililililililil geldiii bi paçiii yavvvv görelimmm kıvırcuk saçlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?