Hahah e sini mi g sini mi
Kız bunlar bi ara yine evlenmemiş miydi ben çok çokkkk uzun zamandır izlemiyorum ama denk geldiğimde gülben sanki esat ile birlikte yaşıyordu
hahaha ben bilmem e si mi g si mi
canım bende çok uzun zamandır izlemiyordum dün düğün sahnesinde açtım severim düğünleri

Senii döverriimmmm
Yaaa güzel hamişiiiim ekim gebeyim gebesin gebeyiz topiğinden tanışıyoruz başka bir topik açalım oradan konuşalım dediler arada yazıyorum oraya zaten sürekli beni strese sokuyorlar yumurtlama oldu mu oldu mu her allahın günü soruyorlar o yüzden pek yazmıyorum beni etiketlediklerinde anca pco dan dolayı geç yumurtlama oluyor bende kaç defa söyledim aa aaa yapıyorlar hahahaha

Aynennn yaaa oyle oluyorr bende oyleydimm bi zaman hep oralardaydım sonra sıkıldım bu sorulardan salmak istedim artik aklım hep çocuk çocukk kafami rahat bırakmam lazımdıı öyle deoldu bakk sende iyi yaptınn dicektim de yanlış anlarsıın diye demek istemedim sen banada bakma ben de cok konusmuyorum hamişle ilgili insan ister istemez düşünüyor bazenn sen takılmana bakk

Vardır vakti zamanı kuzum herşeyin hayırlısı olsun annemle babam gelicek hafta sonuna onlarla biraz kafamı dağıtırım mart nisan gibi de kayınvalidem gil gelecek öyle öyle vakit geçirecem artık

Reactions: Jou
Vardır vakti zamanı kuzum herşeyin hayırlısı olsun annemle babam gelicek hafta sonuna onlarla biraz kafamı dağıtırım mart nisan gibi de kayınvalidem gil gelecek öyle öyle vakit geçirecem artık
Harikkaaaa gelsinlerr gezmiş olurlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…