- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Maşallah maşallah çok güzellerKaktüs sarmaşık ve bambum var 1 senedir çiçeklere merak sardım taşındığım yerde de deve tabanı monstera alacağım
Jou @bir mucizee bakın bakam bebeklerimee
Amaan bende sevmem onu ne yaprağı var ne çiçeğiVallahaa yerlerini pek sevmişlerrr kuzuuu
Ben aloeverayı yetistiremiyordumm verdim annemee
Teşekkür ederim kurabiiişMaşallah maşallah çok güzeller
Hahahahaha amaa jelini yapıyorsun yüzüne iyi geliyorrAmaan bende sevmem onu ne yaprağı var ne çiçeği
Kokusuna tahammül edemiyorum aynı avakado gibi hahahahaHahahahaha amaa jelini yapıyorsun yüzüne iyi geliyorr
o evliliğin e sini görmedi daha yazık esatçığım ortada kaldıHahha evlilik nasıl diyordun ya bak gülben Bi gece bile dayanamamış
Hahah e sini mi g sini mio evliliğin e sini görmedi daha yazık esatçığım ortada kaldı
hahaha ben bilmem e si mi g si miHahah e sini mi g sini mi
Kız bunlar bi ara yine evlenmemiş miydiben çok çokkkk uzun zamandır izlemiyorum ama denk geldiğimde gülben sanki esat ile birlikte yaşıyordu
Bende severim ya hele kına gecesini daha çok severimhahaha ben bilmem e si mi g si mi
canım bende çok uzun zamandır izlemiyordum dün düğün sahnesinde açtım severim düğünleri
Joum, kocamla ufak bi tatile çıktik o yüzden giremiyorumKızz nerelerdeydinn sennn hiç çıkmıyorsun ortayaaa kaçgündür yoksun pek
Oooyyy fatmoomm günayduunnn
Fatmacigim küçük bı tatildeyiz
Yaaaa tatilinizi seveyimFatmacigim küçük bı tatildeyiz
O yüzden giremiyorum
DoğrudurKokusuna tahammül edemiyorum aynı avakado gibi hahahaha
Ooyyy tatilini yesunlerrr iyi tatillerr nickommJoum, kocamla ufak bi tatile çıktik o yüzden giremiyorum
Senii döverriimmmmNeye şaşırdın gııı
Yaaa güzel hamişiiiimSenii döverriimmmm
Aynennn yaaa oyle oluyorr bende oyleydimm bi zaman hep oralardaydım sonra sıkıldım bu sorulardan salmak istedim artik aklım hep çocuk çocukk kafami rahat bırakmam lazımdıı öyle deoldu bakk sende iyi yaptınn dicektim de yanlış anlarsıın diye demek istemedim sen banada bakma ben de cok konusmuyorum hamişle ilgili insan ister istemez düşünüyor bazenn sen takılmana bakkYaaa güzel hamişiiiimekim gebeyim gebesin gebeyiz topiğinden tanışıyoruz başka bir topik açalım oradan konuşalım dediler arada yazıyorum oraya zaten sürekli beni strese sokuyorlar yumurtlama oldu mu oldu mu her allahın günü soruyorlar o yüzden pek yazmıyorum beni etiketlediklerinde anca pco dan dolayı geç yumurtlama oluyor bende kaç defa söyledim aa aaa yapıyorlar hahahaha
Vardır vakti zamanı kuzum herşeyin hayırlısı olsunAynennn yaaa oyle oluyorr bende oyleydimm bo zaman hep oralardaydım sonra sıkildım bu sorualrdan salmak istedim artik aklim hep çocuk çocukk kafami rahat bırakmam lazımdıı öyle deoldu bakk sende iyi yaptınn dicektim de yanlış anlarsıın diye demek istemedim sen banada bakma ben de cok konusmuyorum hamişle ilgili insan ister istemez düşünüyor bazenn sen takılmana bakk
Harikkaaaa gelsinlerr gezmiş olurlarrrVardır vakti zamanı kuzum herşeyin hayırlısı olsunannemle babam gelicek hafta sonuna onlarla biraz kafamı dağıtırım mart nisan gibi de kayınvalidem gil gelecek öyle öyle vakit geçirecem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?