Evet kuzucummHarikkaaaa gelsinlerr gezmiş olurlarrr
Brokoli yemek yapcamda üşeniyorum hiç keyfim yok bugünEvet kuzucumm
Oyy guzumm yap tabii bebişe ve sana iyi gelir kalp yap haydi anca dinlenir yemekBrokoli yemek yapcamda üşeniyorum hiç keyfim yok bugün
Sormaa havadan herhalde ya hava çok boğucu çöktü beniiiOyy guzumm yap tabii bebişe ve sana iyi gelir kalp yap haydi anca dinlenir yemekneden modun düşük hava kaplı o yüzden mi
O herkeste oluyor vallahi guzumm ona bir çare yok maalesefSormaa havadan herhalde ya hava çok boğucu çöktü beniiiyapacağum kuzum
Aynen yok vallahaa soğanlada aram iyi değill pekkO herkeste oluyor vallahi guzumm ona bir çare yok maalesef
Oyyy guzuum yakın oluvereydim hemen ben yapardım sana bi brokoli yimeğiAynen yok vallahaa soğanlada aram iyi değill pekk
Senii yerimmm gitmeseydin konyayaaaOyyy guzuum yakın oluvereydim hemen ben yapardım sana bi brokoli yimeği
Ruhumu gönderen o yapsın brokoliyiSenii yerimmm gitmeseydin konyayaaa
Canımmm, ayy etiket gelince bi sevindirik oluyorum
Hahaha nasılsın buraya uğramaz olduunCanımmm, ayy etiket gelince bi sevindirik oluyorum
Oyy guzumm yoruldun he amca oğullarının tükkanındaağşam olsada uyusak
yaaaa fatmiiii onlar benim amcaoğullarım deeeel sen beni çıldırtmak mı istiyorsunOyy guzumm yoruldun he amca oğullarının tükkanında
Hahahaha manyakkkyaaaa fatmiiii onlar benim amcaoğullarım deeeel sen beni çıldırtmak mı istiyorsun
Pişiyoree kuzuuuu buzlukta varmış o kurtardı beni normalde fazla aldıkmı yıkayıp kesip buzluğa atarim brokoliyi hepp iyi oldu iki dk hallettimHadi sana goley gelsin
Ohhh teyze guzusunu iyi besle anasıPişiyoree kuzuuuu buzlukta varmış o kurtardı beni normalde fazla aldıkmı yıkayıp kesip buzluğa atarim brokoliyi hepp iyi oldu iki dk hallettim
Şimdide kabak tarator yapim dedim bitane kalmış ziyan olmasın dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?