Offf sorma yaaa boğaz zaten hep önemli pahalı diye diyemecbur alıyoruzz zatenn kış gelince çok zorr hastanede masrafı çıkınca biz alışverişimizi anca martta başlarızzOhhh teyze guzusunu iyi besle anasıbende gocamı beklerim aylık alışverişe çıkçez girecek biraz ama boğaz önemli tabiiikii
Evet haklısın burada bazı arkadaşlarım da bittikçe alıyorlar sanki öyle saha çok harcanıyor gibi geliyor bana ben her ay toplu bir şekilde alıyorum ay sonuna anca yetiyor çok nadirdir maaş gelmeden birşeyler bitipte aldırdığım tabii 2 haftada bir pazara çıkılıyor ama çaydı şekerdi pasta malzemeleriydi o tür şeylerden bahsediyorum onları 2 paket alırım mesela bitmez maaşa kadar öyle daha çok para birikimi oluyor benceOfff sorma yaaa boğaz zaten hep önemli pahalı diye diyemecbur alıyoruzz zatenn kış gelince çok zorr hastanede masrafı çıkınca biz alışverişimizi anca martta başlarızzçünkü yetmiyor birşey
Hahahahah ooo pastalarda yaparmış hanfendiiiiiEvet haklısın burada bazı arkadaşlarım da bittikçe alıyorlar sanki öyle saha çok harcanıyor gibi geliyor bana ben her ay toplu bir şekilde alıyorum ay sonuna anca yetiyor çok nadirdir maaş gelmeden birşeyler bitipte aldırdığım tabii 2 haftada bir pazara çıkılıyor ama çaydı şekerdi pasta malzemeleriydi o tür şeylerden bahsediyorum onları 2 paket alırım mesela bitmez maaşa kadar öyle daha çok para birikimi oluyor bence
Iyiyim şükür canım sen nasılsınHahaha nasılsın buraya uğramaz olduun
Terbiyesuuzuzzzzzzz gelll hele bi merhabaa deeIyiyim şükür canım sen nasılsınetikete gidiyorum
Ooyyyyy aşkkooommmmmmm napiyin heleePaçikommm
Iyiyim şükür bitanem sen nasılsın, nasıl gidiyoOoyyyyy aşkkooommmmmmm napiyin helee
Ne yemeğii kızz yarışmadan çekildim ya kuzu olmuyorr buara hep haşlamalarla yiyorum yemek veya soğansız ediyorum kendime eşimed ebaşka şeyler uyduruyorum nickoda kocişiyle tatile çıkmışlarrr
NeeeeeNe yemeğii kızz yarışmadan çekildim ya kuzu olmuyorr buara hep haşlamalarla yiyorum yemek veya soğansız ediyorum kendime eşimed ebaşka şeyler uyduruyorum nickoda kocişiyle tatile çıkmışlarrr
Enemm kızz ani oldu nebilim dicem dicem unuttumm heppNeeeeebenim bunlardan niye haberim yok
Siz bunlari ne zaman konuştunuz yawEnemm kızz ani oldu nebilim dicem dicem unuttumm hepp
Haaa tatil işimi diyon gııı
Ben görmedimHaaa tatil işimi diyon gııı
Laaa dün sordum ben nerdesinnn diye bugün sabah yazdı herhalde tatile çıktığını söyledii yorumdaa bu topikte
Sen nerelerdeydin allahh biliirrrr hıııııBen görmedim
BilmiyomSen nerelerdeydin allahh biliirrrr hııııı
Ince işlermiiiiBilmiyom
Dövv hakettii zatennn hiçbirimimiz haberi yoktuu bianda yok oldu haber vermediiii terboyesiizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?