Ohhh teyze guzusunu iyi besle anası bende gocamı beklerim aylık alışverişe çıkçez girecek biraz ama boğaz önemli tabiiikii
Offf sorma yaaa boğaz zaten hep önemli pahalı diye diyemecbur alıyoruzz zatenn kış gelince çok zorr hastanede masrafı çıkınca biz alışverişimizi anca martta başlarızz çünkü yetmiyor birşey

Offf sorma yaaa boğaz zaten hep önemli pahalı diye diyemecbur alıyoruzz zatenn kış gelince çok zorr hastanede masrafı çıkınca biz alışverişimizi anca martta başlarızz çünkü yetmiyor birşey
Evet haklısın burada bazı arkadaşlarım da bittikçe alıyorlar sanki öyle saha çok harcanıyor gibi geliyor bana ben her ay toplu bir şekilde alıyorum ay sonuna anca yetiyor çok nadirdir maaş gelmeden birşeyler bitipte aldırdığım tabii 2 haftada bir pazara çıkılıyor ama çaydı şekerdi pasta malzemeleriydi o tür şeylerden bahsediyorum onları 2 paket alırım mesela bitmez maaşa kadar öyle daha çok para birikimi oluyor bence

Reactions: Jou
Hahahahah ooo pastalarda yaparmış hanfendiiiii

Iyiyim şükür bitanem sen nasılsın, nasıl gidiyo yemeği yapmadin dimi nicko nerelerde bebeklinick
Ne yemeğii kızz yarışmadan çekildim ya kuzu olmuyorr buara hep haşlamalarla yiyorum yemek veya soğansız ediyorum kendime eşimed ebaşka şeyler uyduruyorum nickoda kocişiyle tatile çıkmışlarrr

Ne yemeğii kızz yarışmadan çekildim ya kuzu olmuyorr buara hep haşlamalarla yiyorum yemek veya soğansız ediyorum kendime eşimed ebaşka şeyler uyduruyorum nickoda kocişiyle tatile çıkmışlarrr
Neeeeebenim bunlardan niye haberim yok

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…