- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
memlekete giderken uğrarım belki kız ama temelli değil konya adam denizli dışına çıkmak istemiyor ailesi burda diyeTamam amma gonyaya taşın bırakınca işi bana kanki ol
mekanı cennet olsun kuzumEvet guzumm birde ismini taşıyorum çok zordu cenazesine gitmek 8 saat yol gittim ama nasıl gittim 8 yıl gibi geçmişti bana bebem olsun seveyim istiyordu hadi yapın da seveyim ben ölmeden der dururdu göremeden gitti işte hayat böyle bugün varsın yarın yoksun hayatın kıymetini bilmek gerekAdına birer Fatiha okur musunuz kızlar rabbim mekanını cennet eylesin inşallah rabbim sıralı ölüm versin uzun hayırlı önürler versin herkese
ne kadar güzelmiş bu şarkııı
Allah razı olsun guzumm aminn hepsine hayırlı uzun ömürler versin rabbimyaaaaa bu aneannelerrrr böylee ayyy ağlıcammm gerçektenn çok kötü birşeyy yeminlen gözüm dolduuu bide unutama beni şarkı çalıyor şuan hepten dökülecemm gibiii
anneannemde bana öyle dedii biara 4 sene önce senin çocuğunu görmeden gitmiyimm derdi bana dedim anneanne deme öylee ağzından yell alsınn dedimm öyle etkilendimkiii allah uzun ömürler versinn diyorum hep ona babannemde geçen dedi inşallah görürüm diye beni hepten ağlattılarrr
ben okduum şuan kuzu ruhuna gitsin mekanı cennet olsun amiinnn
Allah rahmet eylesin kuzumm gerçekten aile büyüklerini kaybetmek çok kötü çok zor dedemi 2015 de kaybetmiştik başka bir yakınımı daha kaybetmemiştim henğz dedemi kaybettiğimizde çocuktuk bilmiyorduk pek neyin ne olduğunu ama şimdi biraz yaş alınca anladım ki aile büyüklerinle geçirdiğin her anın kıymeti bilinmeli. Dediğin gibi uzaklık sıkıntı oluyor ama gönüller bir olsun napalım ekmek parası işte bu rabbim gönül uzaklığı vermesin mesafeler aşılır elbetmemlekete giderken uğrarım belki kız ama temelli değil konya adam denizli dışına çıkmak istemiyor ailesi burda diye
mekanı cennet olsun kuzum
ben de babamı kaybettim şubatta 8 sene olcak..bana hep derdi ki seni namaz kılan birine vercem.çok şükür eşim de öyle biri..ailem hiç istemedi uzak diye buraya gelmemi..ben de çok arafta kaldm olup olmaması için ama nasip böyleymiş..
Amiinn canım beniimmmAllah razı olsun guzumm aminn hepsine hayırlı uzun ömürler versin rabbim
amin kuzum öyle tabiAllah rahmet eylesin kuzumm gerçekten aile büyüklerini kaybetmek çok kötü çok zor dedemi 2015 de kaybetmiştik başka bir yakınımı daha kaybetmemiştim henğz dedemi kaybettiğimizde çocuktuk bilmiyorduk pek neyin ne olduğunu ama şimdi biraz yaş alınca anladım ki aile büyüklerinle geçirdiğin her anın kıymeti bilinmeli. Dediğin gibi uzaklık sıkıntı oluyor ama gönüller bir olsun napalım ekmek parası işte bu rabbim gönül uzaklığı vermesin mesafeler aşılır elbet
Dök yumuşatıcıyı o zaman ohhh ev mis gibi koksunBenim evim de fayans yok guzum bi holüm fayans sadece diğer yerler muşamba kara betondu muşamba kestirttik heryere ondan kaplattık lojmandayım ya eski yapı olunca ancak idare ediyoruz işte tayinci olunca
Harikaa olur guzum sağol önerin içinDök yumuşatıcıyı o zaman ohhh ev mis gibi koksun
ne kadar güzelmiş bu şarkııı
C.Başkanı dinlemeye gittim hacı
Ne dediC.Başkanı dinlemeye gittim hacı
Ayy bişey yazdım geri sildimNe dedi
Sütün kilosunu 10 tl indirecek mi onu mu dedi
Nereye yazdin kızAyy bişey yazdım geri sildimhakaretten mapısa düşmim
BurayaNereye yazdin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?