Tamam amma gonyaya taşın bırakınca işi bana kanki ol
memlekete giderken uğrarım belki kız ama temelli değil konya adam denizli dışına çıkmak istemiyor ailesi burda diye
mekanı cennet olsun kuzum
ben de babamı kaybettim şubatta 8 sene olcak..bana hep derdi ki seni namaz kılan birine vercem.çok şükür eşim de öyle biri..ailem hiç istemedi uzak diye buraya gelmemi..ben de çok arafta kaldm olup olmaması için ama nasip böyleymiş..

Allah razı olsun guzumm aminn hepsine hayırlı uzun ömürler versin rabbim

Allah rahmet eylesin kuzumm gerçekten aile büyüklerini kaybetmek çok kötü çok zor dedemi 2015 de kaybetmiştik başka bir yakınımı daha kaybetmemiştim henğz dedemi kaybettiğimizde çocuktuk bilmiyorduk pek neyin ne olduğunu ama şimdi biraz yaş alınca anladım ki aile büyüklerinle geçirdiğin her anın kıymeti bilinmeli. Dediğin gibi uzaklık sıkıntı oluyor ama gönüller bir olsun napalım ekmek parası işte bu rabbim gönül uzaklığı vermesin mesafeler aşılır elbet

amin kuzum öyle tabi

Benim evim de fayans yok guzum bi holüm fayans sadece diğer yerler muşamba kara betondu muşamba kestirttik heryere ondan kaplattık lojmandayım ya eski yapı olunca ancak idare ediyoruz işte tayinci olunca
Dök yumuşatıcıyı o zaman ohhh ev mis gibi koksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…