- 18 Kasım 2020
- 20.837
- 50.149
- 548
Tv izliyorum çay eşliğinde sn balımNapiiyinn güzellukkk
Liseden arkadaşlarım varda grupta wp de birşey oldu onlara sinirlendim benNeden bir şey mi oldu kuzum ?
Bir şeye canın mı sıkıldı
Anladım çiçeğim çünkü Lh yüksek olunca fazla yumurtlama çatlaması zor olurmuş ya ondan dedim bebeğim umarım tez Zamanda çabucak hamile kalırsın bebeğimKuzum e nabız çökmüş 3 cü doz aşı randevuları açılınca herkes orada sabahtan beri eşimde girdi onun da hastane ziyaretleri açılmıyor ama hatırladığım kadarıyla lh hormonum yüksek çıkmıltı en son verdiğimde ama prolaktin baktırmadım herhalde ben hiç doktorlar istemeyince
OoyyyGeldim birtanem
Canımsınn beni..Evet kuzum aynen öyle arada giriyorum sizleri görüyorum özlüyorum çünkü hepiniz çok iyisiniz sizleri seviyorum bebeklerimJou
Şimdi iyiyimm yaaİyi misin asko
Sinirlenme guzuum sen hamişsin sakin ol güccük kurbağamLiseden arkadaşlarım varda grupta wp de birşey oldu onlara sinirlendim ben
Ooo bende çay ettum demleniyoreeeeeeeeeeeTv izliyorum çay eşliğinde sn balım
Evet o yüzden geç yumurtluyorum çatlama da sıkıntım olmuyor yumurtlama da da sadece geç yumurtluyorum amin inşallah hepimiz tez vakitte kuzumAnladım çiçeğim çünkü Lh yüksek olunca fazla yumurtlama çatlaması zor olurmuş ya ondan dedim bebeğim umarım tez Zamanda çabucak hamile kalırsın bebeğim
Hahahaabahah kurbağann yesunn seniiiSinirlenme guzuum sen hamişsin sakin ol güccük kurbağam
Hahahah niyeee beeeeee anca anca masterchef başlıyorr 9 da anca demleneyyyyGeç kaldın geç
Ay aman iyi ol birtanem sana stres yasak sinirlenme sakin ol çiçeğim bebek ters Dönecek içinde garibim ne oluyor anne diyeOoyyy
Canımsınn beni..
Şimdi iyiyimm yaa
Yesuuun yesuuunHahahaabahah kurbağann yesunn seniii
Yazmıyorum onlara çok kırıldım çünkü
Yumurtlama gününü hesaplama benimde ne zaman çatlıyor belli değill hep 2 günde bir uygulardık eylülde ilkkez regl bittikten 3 gün peşpeşe ettik sonra 3 günde bir ettik falan öyle oldu benimde yumurtlamam ne zaman oluyor belli değill 35 günde regl oluyorum ama erkenmi yumurtluyor geçmi yumurtluyor bilmiyoruz yaniiEvet o yüzden geç yumurtluyorum çatlama da sıkıntım olmuyor yumurtlama da da sadece geç yumurtluyorum amin inşallah hepimiz tez vakitte kuzum
İnşallah kuzum bizde birgün anne olacağız inanıyorum bebeğim umudumuz tammmEvet o yüzden geç yumurtluyorum çatlama da sıkıntım olmuyor yumurtlama da da sadece geç yumurtluyorum amin inşallah hepimiz tez vakitte kuzum
Doğrudur kuzum ovulasyon takibindeyim ya es geçmeyiz yani adet gelene kadar umut varYumurtlama gününü hesaplama benimde ne zaman çatlıyor belli değill hep 2 günde bir uygulardık eylülde ilkkez regl bittikten 3 gün peşpeşe ettik sonra 3 günde bir ettik falan öyle oldu benimde yumurtlamam ne zaman oluyor belli değill 35 günde regl oluyorum ama erkenmi yumurtluyor geçmi yumurtluyor bilmiyoruz yanii
Senden çok sevimli bir annişİnşallah kuzum bizde birgün anne olacağız inanıyorum bebeğim umudumuz tammm
Hahahaha sormaa bebek dicekk aneyyy neoluyooAy aman iyi ol birtanem sana stres yasak sinirlenme sakin ol çiçeğim bebek ters Dönecek içinde garibim ne oluyor anne diyesende benim canımsın güzel hamiş annemmm
Sarılalımmmmm ağlatacaklar en sonda beniiiYesuuun yesuuun
o onların ayıbı olsun güccük bir hamişi sinirlendiriyorlar gel guzum bi sarılam geçsin
Ovülasyonu bende ettimm hiç cıkmamıştı demekki o ay hiç çatlamadı mesela aşkoo büyüyo yumurta amaa çatlamıyo yaniiDoğrudur kuzum ovulasyon takibindeyim ya es geçmeyiz yani adet gelene kadar umut varlenam hep derdi bunu Lna16
Aynen öyle fatmam adet gelene kadar umut hep var bebeğimDoğrudur kuzum ovulasyon takibindeyim ya es geçmeyiz yani adet gelene kadar umut varlenam hep derdi bunu Lna16
Ah kuzum benim takma kimseyi sennn ve bebeğin herşeyden önemli çiçeğimHahahaha sormaa bebek dicekk aneyyy neoluyoooyy allahımm ya gerçekten hiç yazmıcam bukadar olmazz
Sarılalımmmmm ağlatacaklar en sonda beniiihep kırılan benimm kimse halimi düşünen yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?