Anladım çiçeğim çünkü Lh yüksek olunca fazla yumurtlama çatlaması zor olurmuş ya ondan dedim bebeğim umarım tez Zamanda çabucak hamile kalırsın bebeğim

Anladım çiçeğim çünkü Lh yüksek olunca fazla yumurtlama çatlaması zor olurmuş ya ondan dedim bebeğim umarım tez Zamanda çabucak hamile kalırsın bebeğim
Evet o yüzden geç yumurtluyorum çatlama da sıkıntım olmuyor yumurtlama da da sadece geç yumurtluyorum amin inşallah hepimiz tez vakitte kuzum

Ooyyy

Canımsınn beni..

Şimdi iyiyimm yaa
Ay aman iyi ol birtanem sana stres yasak sinirlenme sakin ol çiçeğim bebek ters Dönecek içinde garibim ne oluyor anne diye sende benim canımsın güzel hamiş annemmm

Reactions: Jou
Evet o yüzden geç yumurtluyorum çatlama da sıkıntım olmuyor yumurtlama da da sadece geç yumurtluyorum amin inşallah hepimiz tez vakitte kuzum
Yumurtlama gününü hesaplama benimde ne zaman çatlıyor belli değill hep 2 günde bir uygulardık eylülde ilkkez regl bittikten 3 gün peşpeşe ettik sonra 3 günde bir ettik falan öyle oldu benimde yumurtlamam ne zaman oluyor belli değill 35 günde regl oluyorum ama erkenmi yumurtluyor geçmi yumurtluyor bilmiyoruz yanii

İnşallah kuzum bizde birgün anne olacağız inanıyorum bebeğim umudumuz tammm

Doğrudur kuzum ovulasyon takibindeyim ya es geçmeyiz yani adet gelene kadar umut var lenam hep derdi bunu Lna16

Ay aman iyi ol birtanem sana stres yasak sinirlenme sakin ol çiçeğim bebek ters Dönecek içinde garibim ne oluyor anne diye sende benim canımsın güzel hamiş annemmm
Hahahaha sormaa bebek dicekk aneyyy neoluyoo oyy allahımm ya gerçekten hiç yazmıcam bukadar olmazz
Yesuuun yesuuun
o onların ayıbı olsun güccük bir hamişi sinirlendiriyorlar gel guzum bi sarılam geçsin
Sarılalımmmmm ağlatacaklar en sonda beniii hep kırılan benimm kimse halimi düşünen yokk

Hahahaha sormaa bebek dicekk aneyyy neoluyoo oyy allahımm ya gerçekten hiç yazmıcam bukadar olmazz

Sarılalımmmmm ağlatacaklar en sonda beniii hep kırılan benimm kimse halimi düşünen yokk
Ah kuzum benim takma kimseyi sennn ve bebeğin herşeyden önemli çiçeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…