Yaaaa kuzum benimmmm inşallah rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın senden de çok güzel bir anne olur fatmam merhametli sıcak ve tatlı mı tatlı ay hayali bile güzel kızSenden çok sevimli bir anniş
Olur guzuuumm
Hahahaha çok şükür kuzum,Sanki pozitif kızlar topiğinde öyle söyledin diye hatırladım demekki söylememişsin kuzum olsun sağlıkla doğmuşsun ya ona bak
Sen de mi gebezedesin canoYa fatmam canım umarım hepimiz tez zamanda gebelik haberleri alırız çiçeğim
Yaaaa kuzumm üzülme ama bebişini kötü etkilersin bak kocan yok mu yanında kıvrıl yanına bakam biraz ilgi gördün mü unutursunHahahaha sormaa bebek dicekk aneyyy neoluyoooyy allahımm ya gerçekten hiç yazmıcam bukadar olmazz
Sarılalımmmmm ağlatacaklar en sonda beniiihep kırılan benimm kimse halimi düşünen yokk
Evett bitanemm bende öyle ediyorum son msjımıda yazdım çıktım gruptanAh kuzum benim takma kimseyi sennn ve bebeğin herşeyden önemli çiçeğim
Yok ben yurtdışındayım arkadaşımHahahaha çok şükür kuzum,
Sen de mi gebezedesin cano
Kuzuum lenammm rabbim hayallerimizi gerçeğe dönüştürsün inşallahYaaaa kuzum benimmmm inşallah rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın senden de çok güzel bir anne olur fatmam merhametli sıcak ve tatlı mı tatlı ay hayali bile güzel kız
En iyisini yapmışsın bebeğim seni ne üzen kıran varsa çıkart hayatından kuzumEvett bitanemm bende öyle ediyorum son msjımıda yazdım çıktım gruptan
Kocam karşımdaa çenee etmmiiişş güldüreyy beniiiYaaaa kuzumm üzülme ama bebişini kötü etkilersin bak kocan yok mu yanında kıvrıl yanına bakam biraz ilgi gördün mü unutursun
Gebeze neresi gıı yeni bir il mi türettin mucizekHahahaha çok şükür kuzum,
Sen de mi gebezedesin cano
Kuzuum lenammm rabbim hayallerimizi gerçeğe dönüştürsün inşallah
Hahahaha alışmış tabiiKocam karşımdaa çenee etmmiiişş güldüreyy beniiibomba yokmu bomba diyo hergün dedikodu arıyorrr
Bakalımm arıycaklarmıı şimdi aramazlarda eşim evde diye amaann nesee kapatalım konuyuuEn iyisini yapmışsın bebeğim seni ne üzen kıran varsa çıkart hayatından kuzum
Dedim hep benmi analtcamm sen çıkart bombayıı bugünki bombayı asgariücret dedimmHahahaha alışmış tabiikocayla da dedikodu ayrı oluyor ama yaa
Hahahaha güzel bombiDedim hep benmi analtcamm sen çıkart bombayıı bugünki bomba asgariücret
Hahahaaha aynen ya doğru söylüyorsun 4 bini geçmiş şükür ama herşey zam oldu yılbaşı sonrası da zam gelecekmişDedim hep benmi analtcamm sen çıkart bombayıı bugünki bombayı asgariücret dedimm
Sormaa yaa tamam yükseliyorda güzelde yanii bariii zam yapma birşeyyy ne anladık buseferrrHahahaaha aynen ya doğru söylüyorsun 4 bini geçmiş şükür ama herşey zam oldu yılbaşı sonrası da zam gelecekmiş
Aaaa hafi bakalımHahahah niyeee beeeeee anca anca masterchef başlıyorr 9 da anca demleneyyyybugün düzcedeyizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?