Aaaa hafi bakalım
Cayımı ictim kuzu
Bende çayımı içiyomm pek caycı değildimm ama buara hep cay içesim varCayımı ictim kuzuSen nörüyon
Benden mi bulaştıBende çayımı içiyomm pek caycı değildimm ama buara hep cay içesim var
Hahahaha bilmemmm çok sevdiğin insandna bulaşması kadarr güzel birşey yokkiiiiiBenden mi bulaştı
hahahahah yokya abugün menüleri pekk beni aşerecek şeyler yoktuuuJou Master chef nasıl gidiyor? Ben onu her izlediğimde canım bir şeyler çekiyor o yüzden izlemiyorum
Ya deme öyle şapşiikkHahahaha bilmemmm çok sevdiğin insandna bulaşması kadarr güzel birşey yokkiiiii
İyi bari senin adına sevindim yoksa gece yarısı adamı uğraştıracaktınHaha
hahahahah yokya abugün menüleri pekk beni aşerecek şeyler yoktuuu
Adam gece evde değill vallahaa kızz kurtarıyoo bakkİyi bari senin adına sevindim yoksa gece yarısı adamı uğraştıracaktın
Heheheheh sende gündüz istersin nolcekAdam gece evde değill vallahaa kızz kurtarıyoo bakk
Napiyosun canımCanım kelebis
Düzce de çekiliyormuş bugünJou Master chef nasıl gidiyor? Ben onu her izlediğimde canım bir şeyler çekiyor o yüzden izlemiyorum
Cerkes yemeği dediler öyle miHaha
hahahahah yokya abugün menüleri pekk beni aşerecek şeyler yoktuuu
Adam şanslı pek birşey istrmiyorumm şahsennHeheheheh sende gündüz istersin nolcek
Düzcedeki yemekler kuzummCerkes yemeği dediler öyle mi
Kuzu benim canim tatli seyler cekiyo ne zamandir farkindayim bunun yani ekşiyi normalde severim ama hic cekmiyo canim. Tatli olan seyler aşeriyorum helede istahsizligim yavaş yavaş geciyo bu aralar daha cok hissediyorum o istegiCanımsın benimm
Bi bakıp hemen çevircem durun kızlar herşeyden çok çabuk canım çekiyor bunun önüne geçemiyoruuumDüzce de çekiliyormuş bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?