Hehheheheh haşna fişne etti ellem
HeeeeeAyy yok Kızzz öyle değillk
İl değil gızzzz bebek istiyormuş anladm da ge-be-ze-de demek istedim
Mahkum un ikinci bölümünü izledimAmin inşallah guzuuu nettin bakam gittin gelmedin
Fanfinifinfon
Evet canim hareket icin erken. Aslinda hareket ediyolar ama cok kücük olduklari icin tam hissedemiyoruzBenim resmen karnımdaydıı o zaman erkenn
Canım Düzce karışık yer yöreden insan olur ordaDüzcedeki yemekler kuzumm
Ben daha birinci bölümünü tam izleyemedim yarıda kaldıMahkum un ikinci bölümünü izledim
Fanfinifinfon
Ihhh keyfim yok yap çim felan büsürü işHehheheheh haşna fişne etti ellem
Allah sağlıkla versin kuzu ne kadardır istiyorsunHeeeeeşimdi anladım kuzum
Ahaaa nasıl bitirmedin Bi de reklamsız verdi çok heycanlıydıBen daha birinci bölümünü tam izleyemedim yarıda kaldı
BitaneeMahkum un ikinci bölümünü izledim
Fanfinifinfon
Neden keyfin yok iyisin hemi ?Ihhh keyfim yok yap çim felan büsürü iş
Allah sağlıkla versin kuzu ne kadardır istiyorsun
Kuzum ben 1 yıldır istiyorum 2 kimyalsalım var sağlıklı gebeliği bekliyorum 9 ay oldu arkadaşım sabırla bekliyoruz elhamdülillahIhhh keyfim yok yap çim felan büsürü iş
Allah sağlıkla versin kuzu ne kadardır istiyorsun
Evettt bende öyle düşündümm ocakta görecukkkEvet canim hareket icin erken. Aslinda hareket ediyolar ama cok kücük olduklari icin tam hissedemiyoruz
Öğle yemeğimi yedim sizle mesajlaştım kapattım kaldı öyle geçen gün daha da tekrar açıp izleyemem vaktim yok temislik yapçez kocayla cuma cumartesi pazarımızı görçez iş çokkAhaaa nasıl bitirmedin Bi de reklamsız verdi çok heycanlıydı
Haaa dimii doğrudurr aşkoooooCanım Düzce karışık yer yöreden insan olur ordahaliyle yemeklerde karışık
Yaaa bu kız beni mahvediyor çilekli donnnnn
Haa yok kuzum öyle iyiyim üşengeçliktenNeden keyfin yok iyisin hemi ?
Hahahahahah fatmoooooHehheheheh haşna fişne etti ellem
Neyse kocayla iş görmek daha önemli boşverÖğle yemeğimi yedim sizle mesajlaştım kapattım kaldı öyle geçen gün daha da tekrar açıp izleyemem vaktim yok temislik yapçez kocayla cuma cumartesi pazarımızı görçez iş çokk
Söyle guzuuuuHahahahahah fatmooooo
Ahahahah bayıldımm ama yaaaaYaaa bu kız beni mahvediyor çilekli donnnnn
Haa yok kuzum öyle iyiyim üşengeçlikten
Hadi hayirlisi ileEvettt bende öyle düşündümm ocakta görecukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?