Oooo ne ka güzel karı ne kaAdam şanslı pek birşey istrmiyorumm şahsenn
Aaaa iştahsızlarrr baya bitiyor o zaman böyle aşerdiğine göreee ooyyyyy paçiii tatlımı isteeyyyyyy totosunu ısırırımm onunnKuzu benim canim tatli seyler cekiyo ne zamandir farkindayim bunun yani ekşiyi normalde severim ama hic cekmiyo canim. Tatli olan seyler aşeriyorum helede istahsizligim yavaş yavaş geciyo bu aralar daha cok hissediyorum o istegi
Ayni oğlumdada mide bulanti kusmalarim gecince sirf tatli aserdim yedimAaaa iştahsızlarrr baya bitiyor o zaman böyle aşerdiğine göreee ooyyyyy paçiii tatlımı isteeyyyyyy totosunu ısırırımm onunn
Yaptınmı pastaaaaaaaaa
Hahahahaha abovv bide diyormuş erkekkAyni oğlumdada mide bulanti kusmalarim gecince sirf tatli aserdim yedimDoktor kız dedi ama ha bu soradan degismesin bundada tatli istiyo canim
Anacuk gil gelince bi arkadaşım var o tanışmak istiyordu onlar gelince yapmayı düşünüyorumYaptınmı pastaaaaaaaaa
Hahaha hangi anan gelince yapcan heleeeAnacuk gil gelince bi arkadaşım var o tanışmak istiyordu onlar gelince yapmayı düşünüyorum
Canın mı çekti yoksam
Sağlık ve hayir diliyorum ne olursa olsun Rabbim en güzelini verirHahahahaha abovv bide diyormuş erkekkbence sen birazdaha bekleee
Ayy yok Kızzz öyle değillkYok ben yurtdışındayım arkadaşım
İl değil gızzzz bebek istiyormuş anladm da ge-be-ze-de demek istedimGebeze neresi gıı yeni bir il mi türettin mucizek
Kendi anam gıı kayınvalidem olsa belirtirimHahaha hangi anan gelince yapcan heleee
Haa yohh kızzz aklıma geldi öyleee
Yaaaa allah seni ne etmeyeAyy yok Kızzz öyle değillk
İl değil gızzzz bebek istiyormuş anladm da ge-be-ze-de demek istedim
Yaaa öyle tabi sağlıklısı olsun daSağlık ve hayir diliyorum ne olursa olsun Rabbim en güzelini verirGörcez bakalim 2hafta sonra Ama canim doktorcuuum cok emin gibi konustu ya kız derken
Haa doğru anlamışımYaaaa allah seni ne etmeyeyok oda hamiş kalmak istiyor ama henüz hamiş değil
Amin inşallah guzuuu nettin bakam gittin gelmedinHaa doğru anlamışım
Umarım bian önce kalır sağlıkla
Hahahaha tamamdıırrrrKendi anam gıı kayınvalidem olsa belirtirim
Amin canim önce saglik. Yaa kramp olabilir mi acaba benim bunda cok kramp oluyor kasıklarimda icimde sanki güp güp eder gibi bisey oluyo ama henüz tam hareketlilik yokYaaa öyle tabi sağlıklısı olsun da
Insan merak ediyor mesela ben merak ediyorumm ayy sana demedimm dün gece bii hareketlilik hissettim ama karnımda bi vurdu geçti gibi anlamadım çok tuğaf oldum
Evett bi gitti gelmedii kocişleee nee eettii aceeeeppppAmin inşallah guzuuu nettin bakam gittin gelmedin
Benim resmen karnımdaydıı o zaman erkennAmin canim önce saglik. Yaa kramp olabilir mi acaba benim bunda cok kramp oluyor kasıklarimda icimde sanki güp güp eder gibi bisey oluyo ama henüz tam hareketlilik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?