Kuzu benim canim tatli seyler cekiyo ne zamandir farkindayim bunun yani ekşiyi normalde severim ama hic cekmiyo canim. Tatli olan seyler aşeriyorum helede istahsizligim yavaş yavaş geciyo bu aralar daha cok hissediyorum o istegi
Aaaa iştahsızlarrr baya bitiyor o zaman böyle aşerdiğine göreee ooyyyyy paçiii tatlımı isteeyyyyyy totosunu ısırırımm onunn

Aaaa iştahsızlarrr baya bitiyor o zaman böyle aşerdiğine göreee ooyyyyy paçiii tatlımı isteeyyyyyy totosunu ısırırımm onunn
Ayni oğlumdada mide bulanti kusmalarim gecince sirf tatli aserdim yedim Doktor kız dedi ama ha bu soradan degismesin bundada tatli istiyo canim

Reactions: Jou
Sağlık ve hayir diliyorum ne olursa olsun Rabbim en güzelini verir Görcez bakalim 2hafta sonra Ama canim doktorcuuum cok emin gibi konustu ya kız derken
Yaaa öyle tabi sağlıklısı olsun da
Insan merak ediyor mesela ben merak ediyorumm ayy sana demedimm dün gece bii hareketlilik hissettim ama karnımda bi vurdu geçti gibi anlamadım çok tuğaf oldum

Yaaa öyle tabi sağlıklısı olsun da
Insan merak ediyor mesela ben merak ediyorumm ayy sana demedimm dün gece bii hareketlilik hissettim ama karnımda bi vurdu geçti gibi anlamadım çok tuğaf oldum
Amin canim önce saglik. Yaa kramp olabilir mi acaba benim bunda cok kramp oluyor kasıklarimda icimde sanki güp güp eder gibi bisey oluyo ama henüz tam hareketlilik yok

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…