Kim etmedikiAğzımı bozmak istiyomnefret ettim bu dönemden
Nasıl geçecek kiKim etmedikiTek duamiz insallah bugünlerde geçer
Allah büyüktür be gülüm dua edecez hep. Allah a sıgıncaz hayırlısını dileyecegiz. Rabbim firsat vermesin kötülereNasıl geçecek ki
Amin kuzum AminAllah büyüktür be gülüm dua edecez hep. Allah a sıgıncaz hayırlısını dileyecegiz. Rabbim firsat vermesin kötülere
hadi bakalım. inşallah kıpır kıpır olur5 ayda diye biliyorumm 20 haftadan sonra ocagın sonu gibi anca benim
Hahaha canımmhadi bakalım. inşallah kıpır kıpır olur
evet terkedilmiş bir topic olmuş burasıHahaha canımm
Bugünde kimsede yok burda
Herkes kocaya kaçtö falannnevet terkedilmiş bir topic olmuş burasıkasvetli bir gün. kimsenin gelip yazışası yoktur belkim
Fatmazell pazara kaçacaktı da diğerlerini bilememHerkes kocaya kaçtö falannn
Hahahaha fatmoo yaaaaFatmazell pazara kaçacaktı da diğerlerini bilemem
vur vurHahahaha fatmoo yaaaa
Etikett olmayinca herkes saldıı bi etiketii vuruyimm şuraya birazdan
Geldim gıı çok oldu yerleştirdim banyoyu tuvaleti yıkadım yarın da sil süpür yapcek koca anam gil gelcek de ona hazırlık ederimFatmazell pazara kaçacaktı da diğerlerini bilemem
Hamişiim nörünHahahaha fatmoo yaaaa
Etikett olmayinca herkes saldıı bi etiketii vuruyimm şuraya birazdan
Oyyyy oyyy ge burayabak gene beni etiketlememişler
topiği bulamadm
siziii etiket etmeye çalışıydümmm looooooooooHamişiim nörün
canımfatommmmmmOyyyy oyyy ge buraya
yuppppyyyyyyy etiket gelmişEveeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttt benden sizee celsunnn neresunuzzzzzzzzzzzzz loooooooooooooo
haydiiiiiiiiiiiiii illedeee olsunnn romaaannnn
Madammor D u t Fatmazell Elhan Noisy Girl bir mucizee ASSOSyal bebeklinick BlueBerry4268 karamel Latte mavikelebek34 Melasel Kelebekmf Simurgp
Hiiç roman oynayabilcek halde değilimEveeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttt benden sizee celsunnn neresunuzzzzzzzzzzzzz loooooooooooooo
haydiiiiiiiiiiiiii illedeee olsunnn romaaannnn
Madammor D u t Fatmazell Elhan Noisy Girl bir mucizee ASSOSyal bebeklinick BlueBerry4268 karamel Latte mavikelebek34 Melasel Kelebekmf Simurgp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?