Yaşayıp göreceğiz guzuuuhahahahah evett o kesin ama eski haline dönüyormuşş yaa sıkıntı yohhh
hahahahahah evettHayaller Paris diyosuuuunnn
biz inek olcez fatimEmzirinxe de daha çok büyüyormuş birde memeler biz yandık mucizekk
büyük memeli olmak için silikon taktırıyolar ayol
Ben hiç emzirmek istemem ya mama vermek en iyisi dışarda falan rahatsın oh kim uğraşcak emmeylebiz inek olcez fatim
emzir anası emzirBen hiç emzirmek istemem ya mama vermek en iyisi dışarda falan rahatsın oh kim uğraşcak emmeyle
Yaşadaa görrrYaşayıp göreceğiz guzuuu
tabii canımmm doğallığı bile yeterrrbiz inek olcez fatim
evet hem öyleyim hem de başka durumlar da var ailesel sağlıksalBak o olur
sende mi hastasın
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttt benden sizee celsunnn neresunuzzzzzzzzzzzzz loooooooooooooo
haydiiiiiiiiiiiiii illedeee olsunnn romaaannnn
@madammorD u t Fatmazell @Elhan Noisy Girl bir mucizee ASSOSyal @kedilinick @Mavera4268 @HeLLaa karamel Latte mavikelebek34 @aselarya @Kelebekmf @Simurgp
Hahhahaha olabilirbirilerine don lazımmış adı james bondMssPARE
düşündümde bu donlarıKaderlinurteen kardeşimizden temin edebiliriz
PacikomEveeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttt benden sizee celsunnn neresunuzzzzzzzzzzzzz loooooooooooooo
haydiiiiiiiiiiiiii illedeee olsunnn romaaannnn
@madammorD u t Fatmazell @Elhan Noisy Girl bir mucizee ASSOSyal @kedilinick @Mavera4268 @HeLLaa karamel Latte mavikelebek34 @aselarya @Kelebekmf @Simurgp
kızzz gel şurda kardeş kardeş konuşalm ne giriyon sen ban hediyeli konularaHahhahaha olabilir
Gidersem mapusa söylen cilkelidon getirsin bana don dolak
Karpuzlu ve muzlu donlarım var a doslarbirilerine don lazımmış adı james bondMssPARE
düşündümde bu donlarıKaderlinurteen kardeşimizden temin edebiliriz
Oralar beni oldum olasi çekerkızzz gel şurda kardeş kardeş konuşalm ne giriyon sen ban hediyeli konulara
Rabbim yardımcın olsun inşallahevet hem öyleyim hem de başka durumlar da var ailesel sağlıksal
iyiyimm bitanemm başım ağrıyorr keyfimde yok hiçBallı kuzu iyi misin
çook teşekkür ederimRabbim yardımcın olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?