- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Koyun can derdinde kasap ettt pamuk yaaaaSorma yaa bukadar yükseleceğini hiç beklemiyordumm altınlarimı bozdurmazdım
benim enerji bayağıdır düşükte havalardan mı neden bilmem ruh gibi dolanıyomOo havavdandırr havadannn benimde kaçgündürr enerjim çok düşükk hiçbirşey yapasım yok edesiimm yookk
Napiimm cano yeni ayıldım gibi birşeyy kalkamadım yataktan
havadandır o havadandır hasvetli soğukçalışıyorum canımm ama içim bi tuhaf bugün.mutsuz hissediyorum. depresyona girdim sanırım
sen napıyosun bebişim
Hayırlı olsunn acaba düsermii yaaa hel böyle mi durcak anlamadım benKoyun can derdinde kasap ettt pamuk yaaaa
bu işten en karlı ben çıktım sanırım. Temmuz'da evlendim. altınlarım tavan yaptıGram 1000 olmak üzre dolar 16 yı geçik
Bizi kim kurtaracak
bu havalar içimi karartmıştır hep. yaz gelse de içimiz açılsahavadandır o havadandır hasvetli soğuk
tam zamanında evlenmişsinbu işten en karlı ben çıktım sanırım. Temmuz'da evlendim. altınlarım tavan yaptı
hahahah evet şimdi olaydı kimse takamazdı altın falantam zamanında evlenmişsin
yazda çok sıcak oluyor ilkbaharda anlaşalımbu havalar içimi karartmıştır hep. yaz gelse de içimiz açılsa
ayyy evet bak baharı çok severim. ne çok sıcak ne çok soğuk. tamam anlaştıkyazda çok sıcak oluyor ilkbaharda anlaşalım
Bence havadannnn hiiiiiçç kendin depresyonuna çekmeeeeebenim enerji bayağıdır düşükte havalardan mı neden bilmem ruh gibi dolanıyom
seninki hamileliğe bağlı bebişim. ruhsal değişiklikler oluyormuş ya hormonlardan ötürü
Hayırlı olsunn acaba düsermii yaaa hel böyle mi durcak anlamadım ben
Bence bu işten hepimiz zararlıyız ablacmbu işten en karlı ben çıktım sanırım. Temmuz'da evlendim. altınlarım tavan yaptı
zordur evet ama onun bile ayrı güzelliği vardır eminimBence havadannnn hiiiiiçç kendin depresyonuna çekmeeeee
Hormonmu bilmemkii kuzumm hamilelik genede gerçektrn çok zorr gittikçe dahada ağırlaşıyorsun mide sorunu bitti tamamda başka şeyler geliyor
Yaa öylee tabiii de mesela ben hala hamile değilmişimm gibii öyle tuğafımkii ozomm bakma bebeğin hareketi gelmeden ben hala hamile değilmişim gibi hissetmeye devam edicemmzordur evet ama onun bile ayrı güzelliği vardır eminim
hayııır öyle düşünme. okşa karnını sev onu.sen hamilesin. biraz daha büyümesi lazım sadece hareketlerini hissetmen için. onun için de sabır canım benimYaa öylee tabiii de mesela ben hala hamile değilmişimm gibii öyle tuğafımkii ozomm bakma bebeğin hareketi gelmeden ben hala hamile değilmişim gibi hissetmeye devam edicemm
Evettt büyümesi lazım tabii yoksa erken daha 4 aylık olduk şuan dhaa yeniihayııır öyle düşünme. okşa karnını sev onu.sen hamilesin. biraz daha büyümesi lazım sadece hareketlerini hissetmen için. onun için de sabır canım benim
kaçıncı ayda kıpırdamaya başlıyo bebişimizEvettt büyümesi lazım tabii yoksa erken daha 4 aylık olduk şuan dhaa yenii
Seviyorumm bazenn öyletabii ama bilmiyorumm
Birikim yapmak hayal oldu bizde alamiyoruz artikDüşünsene 4000 liraya 4 grm altın alcan
Ve hala durmuyor hala gidiyor
5 ayda diye biliyorumm 20 haftadan sonra ocagın sonu gibi anca benimkaçıncı ayda kıpırdamaya başlıyo bebişimiz
Ağzımı bozmak istiyomBirikim yapmak hayal oldu bizde alamiyoruz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?