Oo havavdandırr havadannn benimde kaçgündürr enerjim çok düşükk hiçbirşey yapasım yok edesiimm yookk

Napiimm cano yeni ayıldım gibi birşeyy kalkamadım yataktan
benim enerji bayağıdır düşükte havalardan mı neden bilmem ruh gibi dolanıyom

seninki hamileliğe bağlı bebişim. ruhsal değişiklikler oluyormuş ya hormonlardan ötürü

benim enerji bayağıdır düşükte havalardan mı neden bilmem ruh gibi dolanıyom

seninki hamileliğe bağlı bebişim. ruhsal değişiklikler oluyormuş ya hormonlardan ötürü
Bence havadannnn hiiiiiçç kendin depresyonuna çekmeeeee

Hormonmu bilmemkii kuzumm hamilelik genede gerçektrn çok zorr gittikçe dahada ağırlaşıyorsun mide sorunu bitti tamamda başka şeyler geliyor

zordur evet ama onun bile ayrı güzelliği vardır eminim
Yaa öylee tabiii de mesela ben hala hamile değilmişimm gibii öyle tuğafımkii ozomm bakma bebeğin hareketi gelmeden ben hala hamile değilmişim gibi hissetmeye devam edicemm

Yaa öylee tabiii de mesela ben hala hamile değilmişimm gibii öyle tuğafımkii ozomm bakma bebeğin hareketi gelmeden ben hala hamile değilmişim gibi hissetmeye devam edicemm
hayııır öyle düşünme. okşa karnını sev onu.sen hamilesin. biraz daha büyümesi lazım sadece hareketlerini hissetmen için. onun için de sabır canım benim

hayııır öyle düşünme. okşa karnını sev onu.sen hamilesin. biraz daha büyümesi lazım sadece hareketlerini hissetmen için. onun için de sabır canım benim
Evettt büyümesi lazım tabii yoksa erken daha 4 aylık olduk şuan dhaa yenii
Seviyorumm bazenn öyletabii ama bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…