ne güzel valla. ne mutlu sanaGeldim gıı çok oldu yerleştirdim banyoyu tuvaleti yıkadım yarın da sil süpür yapcek koca anam gil gelcek de ona hazırlık ederim
manyahhh karııı hahahahahahahacanımfatommmmmm
yuppppyyyyyyy etiket gelmiş
sallayın kızlar memelere özgürlük
oturduğun yerde totonu kıvırr yeterr aşkooooooHiiç roman oynayabilcek halde değilim
al benden de o kadarHiiç roman oynayabilcek halde değilim
DelisiiinEveeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttt benden sizee celsunnn neresunuzzzzzzzzzzzzz loooooooooooooo
haydiiiiiiiiiiiiii illedeee olsunnn romaaannnn
Madammor D u t Fatmazell @Elhan Noisy Girl bir mucizee @ASSOSyal @kedilinick @Mavera4268 @HeLLaa karamel Latte @mavikelebek34 @aselarya @Kelebekmf @Simurgp
Aminnn aminnn kuzuummne güzel valla. ne mutlu sanaAllah sağlık versin hepsine inşallah.
Bak o oluroturduğun yerde totonu kıvırr yeterr aşkoooooo
sende mi hastasınal benden de o kadar
Canım benim canııım hep böyle mutlu oldelinin hasıııyııımmmmmm
sizler içincanlarımmmmCanım benim canııım hep böyle mutlu ol
merak etme çocuğun doğunca sen bir süt keçisi olcaksınmanyahhh karııı hahahahahahahabenimm mememm iyi yavvv
hahahahha o kesinn bahhhhh size dicemmm ben busefer memelere özgürlük diyemerak etme çocuğun doğunca sen bir süt keçisi olcaksın
Emzirinxe de daha çok büyüyormuş birde memeler biz yandık mucizekkmerak etme çocuğun doğunca sen bir süt keçisi olcaksın
siz hepten yandınızzzzEmzirinxe de daha çok büyüyormuş birde memeler biz yandık mucizekk
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttt benden sizee celsunnn neresunuzzzzzzzzzzzzz loooooooooooooo
haydiiiiiiiiiiiiii illedeee olsunnn romaaannnn
Madammor D u t Fatmazell @Elhan Noisy Girl bir mucizee @ASSOSyal @kedilinick @Mavera4268 @HeLLaa karamel Latte @mavikelebek34 @aselarya @Kelebekmf @Simurgp
Neyse beğenmezsem küçültürüm nolcek tıpta herşeye çözüm var artık hehehehe
varr varrr parannnn falannnnParam neyim yok benim Ama yinede atarim bi göbeciik
hahahahah evett o kesin ama eski haline dönüyormuşş yaa sıkıntı yohhhNeyse beğenmezsem küçültürüm nolcek tıpta herşeye çözüm var artık hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?