- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
çeşit çok mu ona göre müşteri toplicam komisyonumu da alırım ona göreKarpuzlu ve muzlu donlarım var a doslar
askdfkfklOralar beni oldum olasi çeker
Ben gitmesem de bakmışım ordayım
Karpuzlu olsun muzlu mapusta aman yarabbim sakıncalıKarpuzlu ve muzlu donlarım var a doslar
Neden öyle oldu acaba bebitom, kendine felak nas ayetel kursi okuiyiyimm bitanemm başım ağrıyorr keyfimde yok hiç
kızları coşturem dedim buralaraa
Gitti geneKarpuzlu olsun muzlu mapusta aman yarabbim sakıncalı
havadandırr yaa kuzuu çok boğucu bi hava kaç gündürrNeden öyle oldu acaba bebitom, kendine felak nas ayetel kursi okugeçer gider ınş
çeşit çok mu ona göre müşteri toplicam komisyonumu da alırım ona göre
askdfkfkl
dövüşmen guzum
muzlu iyidir muzlu candır hahahaahddhKarpuzlu olsun muzlu mapusta aman yarabbim sakıncalı
dedi ve gitti zalımın gızıKarpuzlu olsun muzlu mapusta aman yarabbim sakıncalı
ahahaha bi konudan herkes tırpanın ağzına girmiş ellem
Olabilir kuzumhavadandırr yaa kuzuu çok boğucu bi hava kaç gündürr
bide test sonucum çıktııı çok şükürr iyiymiş ama genede doktoruma sordum wp dan bakalım nedicek
önceden bdvlere bende çok takılırdımm bayaa 2 3 sefer banlandım belkide fazlaadedi ve gitti zalımın gızı
sana en karpuzlu donları kargo yapıyorus
ahahaha bi konudan herkes tırpanın ağzına girmiş ellem
evett bitanemm vallahaaa hepten uykum var haaOlabilir kuzumoh çok şükür azıcık sende nefes alırsın ne güzel
Git uyu len pacikoyada rahat yokevett bitanemm vallahaaa hepten uykum var haa
hahahahahah uyusam haböylee oluyorummmmGit uyu len pacikoyada rahat yok
bdv den değilde ben 2 mi 3 mü ne banlandım ilk banlandığımda çok zoruma gitmiştiönceden bdvlere bende çok takılırdımm bayaa 2 3 sefer banlandım belkide fazlaa
sonra hepten iyice saldım bıraktım bdv yi
ayyy evett benimde ilk banlandığımda ne üzülmüştümmmbdv den değilde ben 2 mi 3 mü ne banlandım ilk banlandığımda çok zoruma gitmişti
bi ban yediğimde de ikinci üyelik almaya çalışmıştım banım uzamıştınebilem ben yasak olduğunu
Anaaaaa çok şapşikhahahahahah uyusam haböylee oluyorummmm
helekii gündüzzz uyusamm eyvahhh
Ooo pammik piyemsesiimm
Beklenen adet tarihi canımkızlar ya "bat" ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?