- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
PıtırcıkAkşama olsun şimdi bıraksunlarrrr pıtırcığımı
Amin canım hepimizin inşallahAradigim keyifffkeyfin bol olsun bebegiimmm afiyet olsun ohhh
Iyiyim şükür kuzum yuvarlanıp gidiyoruzAmin canım hepimizin inşallahnapıyorsun nasılsın
BallukaymaaahhhhhhPıtırcıkbalumm benimmm bıraktular vallahi
Ohhh harika görünüyor kuzuuum temizlik sonrası kahve de iyi giderrÖncelikle kestane balının diyari Zonguldak'tan hepinize benden kayyfee
Eki Görüntüle 2972070
D u t Jou ASSOSyal @Elhan Fatmazell @bir mucizee @kedilinick @Kelebekmf @mavikelebek34 BlueBerry4268
Pisiler 2 ay oldu ya sahiplendireliIyiyim şükür kuzum yuvarlanıp gidiyoruzsen nasılsın pisiler nasıl
Doktor kendinden emindi kız dedi canimBebeginin cinsiyeti bellimi
Afiyet olsundu o zaman sosyalimOooo hemde közde, severiz yavrucum
Oohh ooh ne iyi giderdi dimi hep beraberOhhh harika görünüyor kuzuuum temizlik sonrası kahve de iyi giderr
Gönüller bir olsun çiçeğiim güzel hamişOohh ooh ne iyi giderdi dimi hep beraberKolay gelsin sanada kuzumm
Bazen koşturmaca içinde oluyorum balım sonra çokk gerilerde kalmış oluyorumSen nerelerdesin kurabişş göremiyordum bir kaç gündür seni
Vay be dutum güne şöyle enerjik başlasak
GÜÜÜÜÜÜÜĞĞĞNAAAAAYDIIINNNNNN
Hahahaha iyi ol da ara da gelsen de sorun yokBazen koşturmaca içinde oluyorum balım sonra çokk gerilerde kalmış oluyorumBi zamanı tutamıyorum zaten bide topikte ki muhabbeti
Hahah bende dedim geri uyudu kesin sonra bende gittimKuzu mesajı yazınca şarjım sıfırlandı
Ben başladımVay be dutum güne şöyle enerjik başlasak
Oyy ne güzel bardağın var öyle
Temizlik bitinceJou @kedilinick D u t @HeLLaa @Simurgp ASSOSyal Catlak-kurabiye @mavikelebek34 @Elhan @Emma3 @halleyyy Jou @Migim @Kahve __Kokusu Madammor @coconatt @Mcz09 @Lavinia_84 @Nosking @nur etiket yapmayı unuttuğum kişiler vardır muhakkak canlar kusuruma bakmayın bazılarınızla daha tanışamadık bile
Kız ben şu arkadaki toprağı kakaolu puding olarak gördüm ya laBende aldım kahvemi.geldimEki Görüntüle 2972071
İyim çok şükür canımHahahaha iyi ol da ara da gelsen de sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?