Nörüyon bakayımgezerim ben
O benim saa yidirmemNörüyon bakayımsenin emocini çaldım bakk
Insallahh guzelligimm olur ya zaten boyle seylerrr neolursa olsun kardeşliği bitirmemeli insanAaaa öyle mii çok sevindim kuzuum hep daim olsun arkadaşlığınız inşallah güzelim beniim
Al gız al amanO benim saa yidirmem
En güzeli kuzuum dostluk budur zaten her ne olursa olsun eskisi givi kalabilmekInsallahh guzelligimm olur ya zaten boyle seylerrr neolursa olsun kardeşliği bitirmemeli insan
Hep böyleyiz sinirlenirizz küfür ederizz kırarızz ama sonra geçerr biterr bırakmayızzz
Ooo her daim varAl gız al amanbenim evde canlısı var hahahah
Ooo her daim varkocişim diyom hemen lolipop veriyo
Aynen öyle canımm beniimm ben onların hatasını gördüm onlar benim hatamı gördü ama hiç bırakmadıkk bi gidebilsem istanbula özledimm herkesiiEn güzeli kuzuum dostluk budur zaten her ne olursa olsun eskisi givi kalabilmek
Ooo lolipoppp şifa olsunn sana emii duutttOoo her daim varkocişim diyom hemen lolipop veriyo
Evet ama blacklight daha havalı ahshsjjsBlavligjshj üff yazamadım o da çok zordumihralin de havalı heee
He gız başka bir olan mucize yok galibe
İyiyim ben de aynı devam
Yavrum benim
Rabbim evladını sana bağışlasın canım benim çok şükür❤ ❤ ❤
Yazın dondurma kışın lolipopAyyy kahkaha atıyorum alemsin haa
Ooo lolipoppp şifa olsunn sana emii duuttt
Gidersin inşallah kuzumAynen öyle canımm beniimm ben onların hatasını gördüm onlar benim hatamı gördü ama hiç bırakmadıkk bi gidebilsem istanbula özledimm herkesii
InşaallahhhGidersin inşallah kuzum
Bende tatlı istiyomCanım da cipsi istiyorr
Tatilim Oooohhh yatacam öğlene kadar ooohhhhNasılsın napıyorsun ? Yarın tatilsin hemii
Elleme dut u o nasıl çocuk yapılır tavsiye veriyor ateşli gençlerimize
Sen bilirsin beeebeeemEvet ama blacklight daha havalı ahshsjjs
Yasak değil mi hamilelikte yaa kuzuum evde varsa bir iki at ağzına bir iki den bir şey olmazCanım da cipsi istiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?