- 12 Mart 2019
- 16.318
- 35.826
- 598
Benim tahminime göre yarınYaa yarın opu mu varhadi bakalım inşallah kaliteli kaliteli embriyolara ve sonrasında sağ salim kucağına alacağın hayırlı evlatlara vesile olsun inşallah canım
Yazın da kalabalıktı ama şimdi dolar falan artınca yurt dışından mı gelip yaptırıyorlar acaba
Anladım canım taze transfer mi yoksa dondurulmuş mu olacakBenim tahminime göre yarınamin canım cok sağol
Yabancıda var evet ama cogunluk türk bence.
Benim doktorum dondurulmuş tercih ediyor. Diğer denememde hepsi dondurulmuş olmustu. Bende dondurulmuştan yanayım cünkü opudan sonra 1 hafta zor geciyo benim içinAnladım canım taze transfer mi yoksa dondurulmuş mu olacak
aminnnnnn canım benimmmİnşallah inşallah kuzumRabbim gönlündekini hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
merhabaaaa canm sen de mi tüpçüsün ben de tüpçüyüm gel tanışakBenim bu 4. Denemem olucak. Ama 2. Kez sıfırdan baslıyorum embriyom kalmadıgı için basladım coktan yani bu son kontrol sanrıım yarın opu olur
Ya bende ilk denememde kolaylıkla iğneleri bulurken bunda biraz zorlandım. Ama sebebi talep yoğunlugu kesinlikle ben 4 senedir bu işin içindeyim hiç bukadar kalabalk görmemiştim merkezi
ne hale geldik ayaynen işte bende sevinemiyorum açıkçası sanki arkadan daha beteri gelecek gibi geliyor
yaaaa bu ne güzel duadır kocamannnn aminnnnn kuzuşummmRabbim gönlündekini versinde inşallah arka arkaya 4 tane kızlı oğlanlı doğur amiin
Tanışalım canımaminnnnnn canım benimmm
sen de hamişsin dimi sağlıkla kavuşun kuzummm
merhabaaaa canm sen de mi tüpçüsün ben de tüpçüyüm gel tanışak
ne hale geldik ay
yaaaa bu ne güzel duadır kocamannnn aminnnnn kuzuşummm
En iyisi balım benimkide dondurulmuştu. Dediğin gibi opudan sonra iyileşme süresi zaman alıyor hem sen kendini toparlamış oluyorsun hem de dondurulmuş da tutunma şansı yüksek oluyor diyorlarBenim doktorum dondurulmuş tercih ediyor. Diğer denememde hepsi dondurulmuş olmustu. Bende dondurulmuştan yanayım cünkü opudan sonra 1 hafta zor geciyo benim için
haha aynen bize savaş zamanını vs anlatırdı büyüklerimiz yaşadıklarını bide bizim anlatacaklarımıza bakBindirdiler zaten daha fazlasını taşıyacak güç kalmadı milletteileride torunlarımıza anlatacağımız çok garip anılarımız var ya
Amin inşallah kuzumaminnnnnn canım benimmm
sen de hamişsin dimi sağlıkla kavuşun kuzummm
merhabaaaa canm sen de mi tüpçüsün ben de tüpçüyüm gel tanışak
ne hale geldik ay
yaaaa bu ne güzel duadır kocamannnn aminnnnn kuzuşummm
Evet canım. Benim cok şükür tutuyo hamile kalabiliyorum umudum var en azındanEn iyisi balım benimkide dondurulmuştu. Dediğin gibi opudan sonra iyileşme süresi zaman alıyor hem sen kendini toparlamış oluyorsun hem de dondurulmuş da tutunma şansı yüksek oluyor diyorlar
Bi uzaylılarımız eksikhaha aynen bize savaş zamanını vs anlatırdı büyüklerimiz yaşadıklarını bide bizim anlatacaklarımıza bak
Dualarım seninle canımEvet canım. Benim cok şükür tutuyo hamile kalabiliyorum umudum var en azından
Amin canım benim Allah razı olsun inşallahDualarım seninle canımgüzel haberlerini alalım inşallah
uzaylılar bile normal artık şaşırmayız eve misafir diye buyur ederizBi uzaylılarımız eksikgeçen haberde diyordu onlar da yakın diye. Gelse şaşırmam
Hee kk ya da getiririzuzaylılar bile normal artık şaşırmayız eve misafir diye buyur ederiz
kız biz yaparsak onlarda bizim dedikodumuzu yaparlarHee kk ya da getiririzbenim uzaylım çay içiyor seninki ne içiyor falan
İyidir canım mucizecim sen nasılsın
canımmm benim Allah kolaylık versinTanışalım canım
Evet ben 4 yıldır tüpçüyüm
ayyyyy bizim doğalgazlar sorunlu tüp olsun sağlam olsun hem çok kıymetliAmin inşallah kuzumbende tüpçüyüm doğalgaz tutmadı tüpe geçtik
seni gördüm daha iyi oldum canm benimİyidir canım mucizecim sen nasılsın
Yaaa guzuuum bende seni çokkkkk severiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?