- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Haha ben korkarım kızkız biz yaparsak onlarda bizim dedikodumuzu yaparlar
birde anlamıyorlar diye her haltı konuşuruz özel mözel kalmaz vay halimize
Aynen balım yeter ki sağlıkla gelsinler çok beklettilercanımmm benim Allah kolaylık versin
benim de bu ikinci denemem birincide yumilerim boş çıkmıştı
şimdi inşallah bi tane embriyom oldu transfer bekliyorum
ayyyyy bizim doğalgazlar sorunlu tüp olsun sağlam olsun hem çok kıymetli
kaç haftalıksın kuzum kız mı
Allah razı olsun canım benim ne güzel dedin öyleseni gördüm daha iyi oldum canm benim
Amin canımm laviimmHay Allah neyse hayırlısı rabbim kalbinizden geçeni sağlık li bir şekilde versin
Âmin canım Allah razı olsun en güzel bekleyiş olsun inşallah pozitif olurcanımmm benim Allah kolaylık versin
benim de bu ikinci denemem birincide yumilerim boş çıkmıştı
şimdi inşallah bi tane embriyom oldu transfer bekliyorum
ayyyyy bizim doğalgazlar sorunlu tüp olsun sağlam olsun hem çok kıymetli
kaç haftalıksın kuzum kız mı
Canım beniimm pamukk öpsünnn seniiiiASSOSyal balımmm mısın sen canım mısın sen
Jou seni pamuklara sarmalar sararımmm
@Fatmazell bitanemmmm deli gibi severim seni ben
@madammor cannımm gebişim annesinin bir tanesi çat çat çat
coconatt naber tatlı kıs
BallişkoooooooASSOSyal balımmm mısın sen canım mısın sen
yaaa yerim ben onun dötünü ki,ii Allam yareppimAynen balım yeter ki sağlıkla gelsinler çok beklettilerbu yolda mücadele eden isteyen uğraşan kim varsa Rabbim boşa çevirmesin dualarını inşallah
Senin transfer ne zaman kuzum
12 balım ama cinsiyet belli değil henüz
çalışıyorum canım altın dolarla kafayı bozdum geçmiyor günlerAllah razı olsun canım benim ne güzel dedin öyle
Neler yapıyorsun nasıl geçiyor günler
aminnn güzelliğimBallişkooooooorabbim gönlüne göre versin inş canım benim
amin ya sağlıklı olsun ilerlesin doğuralım daÂmin canım Allah razı olsun en güzel bekleyiş olsun inşallah pozitif olur
Aynen bitanm yaHahahaha herhaldee canooo terbiyesuzzlerrrr mahvettiler rbenimm kuzuşumuu
Kopya çektim valla hepinizin nickleri not defterimde yazılı ypksa bende tutamam kızNapim kız nick konusunda hafızam zayıfBlueBerry4268 nın maşallahı var benim tel otomatik kaydetmese hele bide profil resimlerinizi değiştirseniz hayatta bulamam
Ne demek canım her zaman hatırlarımValla senin kıymetini bilememisim bir sen hayırlı çıktın
Limonlu yesil cay yaptim demlenene kadar bi iceri gececemGünayduunn güzellikk napiiyinn
Püü sanaaa ben hiçmi etiket etmiyordumm leeennnValla senin kıymetini bilememisim bir sen hayırlı çıktın
Ooooo fit olmaya mı gidiyoruzzzzLimonlu yesil cay yaptim demlenene kadar bi iceri gececem
Evet kocişim gelene kadar şöyle zayıfcacık olayımOoooo fit olmaya mı gidiyoruzzzz
Kociş görsünnnEvet kocişim gelene kadar şöyle zayıfcacık olayımhem bebiş icin de zayıflamam lazım
Aynen tabi her ikisinin ucudA zayıflamaya varıyor o yuzden zayiflamak lazimKociş görsünnnfit gibi garuyuuu
Bebiş içinde öyle tabide ona sıkma canını zayıflamayıpta kalan var benim zaten denk oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?