Bu havada horon şart donuyoruz bebişimHoron lazimmmm gülooooooo
Bidahaki kışa doğru düğünnn varrr
Bende aynenn yaaa şeker tüketmem ama şekerim varŞeker tüketmem pek zaten şekersiz icerim cayimi felan ekmek hic tükwtmiyorum arada mesela börek vs olursa
Hahahaha yok kuzu teyzemin oğlu sonunda bitane garu bulduuuuBu havada horon şart donuyoruz bebişimanaaa kardeşin miii paciko kucağında mı oynayacaksin
Kirazlı tokaları olsun düğünde pacikomunHahahaha yok kuzu teyzemin oğlu sonunda bitane garu bulduuuu
Vallaha bu havada horon fena iyi gidiyorr yağnii
Öyle olcakk gibi kucağımızda oynar oda sıpaa
O nedii gız şekerin mi var seninBende aynenn yaaa şeker tüketmem ama şekerim var
Yastık altında var mı yoksayaaa yerim ben onun dötünü ki,ii Allam yareppim,aminn kuzum aminn
adeti bekl,iyorum 3 güne gelirse transfer günü belli olur
çalışıyorum canım altın dolarla kafayı bozdum geçmiyor günler
sen nasılsın kuzum
Yaa heyecanlı bekleyişyaaa yerim ben onun dötünü ki,ii Allam yareppim,aminn kuzum aminn
adeti bekl,iyorum 3 güne gelirse transfer günü belli olur
Ahh seniiKopya çektim valla hepinizin nickleri not defterimde yazılı ypksa
He gördüm gördüm dedim ne hayır pare yokHahhaha saat 3 gibiydi hemide
Baktım öyle ama ekşinli bir konu kaçırmışım tüh dedim
Gece ekşınlıydıkız o saatte bdv de ne işin var
kimbilir kaçıncı uykumdaydım o araGece ekşınlıydıbide falcı dadanmış ayy kaç tane hesapla siteye giriş yapmış her yere konu açıyor en son mune abla cımbızı ile tek tek kapatıyırdu hesapları
Ayyy kızz olursa olmazmı helee vallahaa kiraz tokasını mutlaka bulacammmKirazlı tokaları olsun düğünde pacikomun
Tahlil yapınca sınırına yakın sekerim varmış kuzumm doktor tatlı yasakladı bana sekerli şeyler yememeO nedii gız şekerin mi var senin
Baya ban var ama uçmuşlar yineYaa heyecanlı bekleyişhadi bakalım inşallah güzel müjdelerle sonuçlansın canım
Ahh seniibende hafızaya bak maşallah diyordum
He gördüm gördüm dedim ne hayır pare yokolsan senin de arkandan mendil sallardık yine
Bende Bi wc ziyareti yapayım dedimkimbilir kaçıncı uykumdaydım o ara
Bu defa sensiz uçmuşlar paremBaya ban var ama uçmuşlar yine
Aynen öyle oldu ama her an herşey olabilirBu defa sensiz uçmuşlar paremneyse merdane den kurtuldun
Gitme işte Bi yereAynen öyle oldu ama her an herşey olabilir
AhahahahYaa heyecanlı bekleyişhadi bakalım inşallah güzel müjdelerle sonuçlansın canım
Ahh seniibende hafızaya bak maşallah diyordum
He gördüm gördüm dedim ne hayır pare yokolsan senin de arkandan mendil sallardık yine
Seni şekrrini yerim aman dikkat et kuzum kendine yemene icmeneTahlil yapınca sınırına yakın sekerim varmış kuzumm doktor tatlı yasakladı bana sekerli şeyler yememe
Amaaaaa boncuk gözlümmmm oyyyyşşş sen dikkat ede dersen etmeemmmmiiiiiiSeni şekrrini yerim aman dikkat et kuzum kendine yemene icmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?