Bende diyorum keşke birazdaha zayıflamış olsaydım zaten şişecezz hepten ama genede pek kilo almadımm şekerli şeyler tüketmee yeter mesela bolbol sebze et kurubaklagillerr ye ozaman verirsin ben şuan öyle vermiş oldumAynen tabi her ikisinin ucudA zayıflamaya varıyor o yuzden zayiflamak lazim
Pazara gittim geldim dondum çok soğukaminnn güzelliğim
napıyosun
Leeeee pacikoooBende diyorum keşke birazdaha zayıflamış olsaydım zaten şişecezz hepten ama genede pek kilo almadımm şekerli şeyler tüketmee yeter mesela bolbol sebze et kurubaklagillerr ye ozaman verirsin ben şuan öyle vermiş oldum
Amin inşallahamin ya sağlıklı olsun ilerlesin doğuralım da
İlaç anlatımı bekliyorumkaramel Latte naptınn bekliyomusunn doktoruu
Söyleee looooooLeeeee pacikooo
'le leee leee sakineeSöyleee loooooo
Hahhaha saat 3 gibiydi hemide
Canımmm
Üşüme hasta olursun bebiğimize iyi bakPazara gittim geldim dondum çok soğuksen napiyon canısı
Oohh ne güzelCanımmmKar yağıyor buraya 🌨 ❄ Cocuk gibi mutluyum simdi
Tamamm kuzuşkooommmmİlaç anlatımı bekliyorum
Yaaaaaaaaaa nasıl kıskandımmmm ammaaaaa ilk once burda yağardı oralara giderdii buranin havasına noldu beeeeeeCanımmmKar yağıyor buraya 🌨 ❄ Cocuk gibi mutluyum simdi
Horon lazimmmm gülooooooo'le leee leee sakinee
yaaa ne güzel buraya da gelecek diyorlar ama anca yağar geçer tutmazCanımmmKar yağıyor buraya 🌨 ❄ Cocuk gibi mutluyum simdi
cumartesi günü pahalıydı hatta devamlı aldığımız sergilerinde çoğu yoktuÜşüme hasta olursun bebiğimize iyi bak
Pazar pahalı mı
kız o saatte bdv de ne işin varHahhaha saat 3 gibiydi hemide
Baktım öyle ama ekşinli bir konu kaçırmışım tüh dedim
Dötümüze don da alamicazcumartesi günü pahalıydı hatta devamlı aldığımız sergilerinde çoğu yoktu
15-20 tl olmuş bir donDötümüze don da alamicaz
Şeker tüketmem pek zaten şekersiz icerim cayimi felan ekmek hic tükwtmiyorum arada mesela börek vs olursaBende diyorum keşke birazdaha zayıflamış olsaydım zaten şişecezz hepten ama genede pek kilo almadımm şekerli şeyler tüketmee yeter mesela bolbol sebze et kurubaklagillerr ye ozaman verirsin ben şuan öyle vermiş oldum
Canikooooo bebek derkenÜşüme hasta olursun bebiğimize iyi bak
Pazar pahalı mı
Oohh ne güzelburaya da başlamıştı ama tutmadı ama pazardan büssürü var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?