Kuzuumm iyi misin
Cok iyi değilim kizlar kafam dağılsın diye girdim ama keyfim yokAsıl sen iyimisin yaa durgunsun
Aaayyhh o iki hafta sonra anca oluurr gibiiiAy bi hareketlensin poposunu isircam
NedenCok iyi değilim kizlar kafam dağılsın diye girdim ama keyfim yok
Konustuk bugun tamamen bittiğini tescilledik, iyiyim ama kötüyüm
Istese bitirmezdii hem suçlu hem güçlüüKonustuk bugun tamamen bittiğini tescilledik, iyiyim ama kötüyüm
Araba satsak mı satmasak mi bilmiyom eşim babasına satmayi düşünüyobaşka araba alıcaz bizde tereddüt kaldım
Siz olsanız ailenize satar mıydın arabayı
Ben olsam sattırırdımm yeni bi temiz bi araba almak isterdimm tamam alışıyorsun ama nereye kadarrBen kıyamıyom valla 7 yılda alıştım
İşte babasına satacak somra onu da kullanacak kendimize cip modellerden alıcaz çok pahalı oda 200 den aşagı yokBen olsam sattırırdımm yeni bi temiz bi araba almak isterdimm tamam alışıyorsun ama nereye kadarr
Aaa yok kuzum kontrol etcekler ilaç falan verirler mi bilmiyorum adet bitince artık ne zaman uygun gel derlerse inşallah alıp gelcem cocumuAayyyy süperrr yarın mı olcak direk yaniiiartık yolluyoruz alttan dimii
Biraz belim ağrıyor kuzum
Bende iyiyim kuzum iş güçIyiyim şükür muciskom sen nasılsın
İlk opuda 4 sene önce 11 toplanmıştı şimdi 15 olmuş bakalm kaçtanesi 5. Güne gidicek dua edinOooo maşallah sana
Tatlışım
Allah yardımcın olsun kuzum döllenme oldu mu inşallah nur topu gibi hepsi embriyon olurİlk opuda 4 sene önce 11 toplanmıştı şimdi 15 olmuş bakalm kaçtanesi 5. Güne gidicek dua edin
Anladımm canımm alabiliyosa alsın kız cipİşte babasına satacak somra onu da kullanacak kendimize cip modellerden alıcaz çok pahalı oda 200 den aşagı yok
Olsunnn hersey de var bi hayirr bitanemmmAaa yok kuzum kontrol etcekler ilaç falan verirler mi bilmiyorum adet bitince artık ne zaman uygun gel derlerse inşallah alıp gelcem cocumu
Bende iyiyim kuzum iş güç
Kuzum birşey olmasın sonra çok üzülüyorsun bakAyyy vallahaa guzuuumm dip köşe ettiğim yok mahvolmuş bazı yerler bi supürüp bitiriyordum umursamıyodum bugün bi ince iş ettim ama yavaş yavaş ettim hep 4 buçuk saate bitirdim iki odayı belki cumartesi gece istnabula gideriz kv ye kocim arabayı bakıma vercek 2 3 gun servise kalcak yoksa evdeydik vallaha gidiyorken kafam rahat olsun diye ediyorum genelde hep oyle ederim gitmeden evi bigüzell talan ederim
Kuzum benim yaa her şey düzelecekCok iyi değilim kizlar kafam dağılsın diye girdim ama keyfim yok
YaaaaaKonustuk bugun tamamen bittiğini tescilledik, iyiyim ama kötüyüm
Kuzu sattıktan sonra ve değer altına gitmedikten sonra kimin aldığının ne onemi var,sorun mu çıkarırlarAraba satsak mı satmasak mi bilmiyom eşim babasına satmayi düşünüyobaşka araba alıcaz bizde tereddüt kaldım
Siz olsanız ailenize satar mıydın arabayı
Ooyy senin cocuuunu yesinler yaa şapşikAaa yok kuzum kontrol etcekler ilaç falan verirler mi bilmiyorum adet bitince artık ne zaman uygun gel derlerse inşallah alıp gelcem cocumu
Bende iyiyim kuzum iş güç
10 tanesi gitsin ınş beybitomİlk opuda 4 sene önce 11 toplanmıştı şimdi 15 olmuş bakalm kaçtanesi 5. Güne gidicek dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?