- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Evet pamuşumOlsunnn hersey de var bi hayirr bitanemmm
Ay sosyalim çok heyecanlıyım yaaOoyy senin cocuuunu yesinler yaa şapşikbirahma bebei kap gel anasının yamacına
İnşallah canım bakalım yarın aramaya başlarlarAllah yardımcın olsun kuzum döllenme oldu mu inşallah nur topu gibi hepsi embriyon olur
İnşallah sosyalim gitsinde diyorumya deneme yapmak para istiyor10 tanesi gitsin ınş beybitom
3. Dozumu oldum. Reyyana aşı yaptılar migrenim var galiba brnim tuttu mu bırakmıyo başım çok ağrıyodu .
Ooyyyy bitanemm iyiyimm yaa kuzumm gerçektennKuzum birşey olmasın sonra çok üzülüyorsun bakzorlama kendini
Hadiii biontechmi oldun kuzuuu oyyy ikinizdee başinızz haböyleee3. Dozumu oldum. Reyyana aşı yaptılar migrenim var galiba brnim tuttu mu bırakmıyo başım çok ağrıyodu .
Sinovac diye gittim yokmuş gelmişken biontec olayım dedimHadiii biontechmi oldun kuzuuu oyyy ikinizdee başinızz haböyleee
Hahahaha güzell fikirr baakkSinovac diye gittim yokmuş gelmişken biontec olayım dedim
Napim soğukta gittim o kadarHahahaha güzell fikirr baakk
Iyi yaptınn güzel dutum benimmNapim soğukta gittim o kadar
Kızları uyutuyom sen napinKızlar ne yapıyorsunuz hu hu
Bende uzandim tv bakıyorum dutum bir şeyde yokKızları uyutuyom sen napin
He ya yokBende uzandim tv bakıyorum dutum bir şeyde yok
Iyiyimm dutummm camdaki kız başladı ona bakıyorummsen nasılsın
Birbirine benzeyen diziler hepsi aynı sıkıcıHe ya yoknetfilikiş faln da yok bizde sıkılıp erkenden yatıypz
Iyiyimm dutummm camdaki kız başladı ona bakıyorummkocişede pizza poğaça edecem
Aynen kuzımBirbirine benzeyen diziler hepsi aynı sıkıcı
Eğlenceli bir şey yok dutum Kızlar nasıl iyiler mi
Geçmiş olsun benimde geldi 3.toz kaçıyorum inan 2. Tozda baya hastalandımAynen kuzım
İyiler şükür canım. Bugün zeytinin aşısı vardı. Bende 3. Dozu oldum . Az ateşi çıktı. Hemşiresi şurup verebilirsin dedi..şurup verdim yatıyo.
Benim de kolum çok ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?