Bende korktumGeçmiş olsun benimde geldi 3.toz kaçıyorum inan 2. Tozda baya hastalandım
Zeytini yerim ben maşallah uyusun bitenesi
Hahahaha ona kalsa poğaçaa isteyyy börek yapamamm açmaylaa belim kopuyo benimm yaptığım gunlere saysınn hahahahaadam poğaçaya dönecek azda börek neym yap
La hazır yufja alsanaHahahaha ona kalsa poğaçaa isteyyy börek yapamamm açmaylaa belim kopuyo benimm yaptığım gunlere saysınn hahahaha
Buda açma gibii lenn pizza gibi olcak nedie yanii
Aradan çıkmış şifa olsun canım dutumBende korktumsınovac aldım randevu gittim yokmuş dedim randevum var bari biontec olayım tamm dediler
Aldımm bittii o löp löp doymazz benimkiiLa hazır yufja alsana
Aldımm bittii o löp löp doymazz benimkii
Rabbim nasip ederse hiç bir şey engel olamaz bitanem,içimizi ferah tutalım allah büyükEvet pamuşum
Ay sosyalim çok heyecanlıyım yaa
Bu
tutar mı
Sonra büyür mü gelişir mi bu defa gerçekten çok da korkuyorum
Rabbim yardımcınız olsun inş bitanem, rabbim kolaylaştırsın zorlastirmasinİnşallah sosyalim gitsinde diyorumya deneme yapmak para istiyor
Amin canımm cok tesekkür ederimRabbim yardımcınız olsun inş bitanem, rabbim kolaylaştırsın zorlastirmasin
Olmaz mı tabi güzelİnşallah canım bakalım yarın aramaya başlarlaraman 15 ide 5. Güne gelse ne olur deneme yapmaya para lazım
Aynen kuzum Rabbim kolaylaştırsın tüm uğraşanlarıRabbim nasip ederse hiç bir şey engel olamaz bitanem,içimizi ferah tutalım allah büyük
Çözdür çözdür koyda bi çözdürüp koydurmak 7.500 liraOlmaz mı tabi güzelçözdür çözdür koy Ayy çok heyecanlı geçecek bu arama süreçleri sana
Aynen kuzum Rabbim kolaylaştırsın tüm uğraşanları
Öyle deme taaam mıÇözdür çözdür koyda bi çözdürüp koydurmak 7.500 lira
Cokta heyecanlı değilim bunda nedense ya artk alıştım ondanmıdır bilmiyorum ama
Sağol canımmÖyle deme taaam mı
İyi düşün iyi olsun
Ömrümü verdim onlara daha ne yapımBebişlere iyi bakkk totolarına vur azcıkkk yavvv
Hahahahahah ağlıyolar demiii çokkÖmrümü verdim onlara daha ne yapım
Hayır sürekli oynuyor larHahahahahah ağlıyolar demiii çokk
Seninki dogsun bak görOoyyy oynasunlarr heleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?