Mikeeemmmeeellll diyorsunnnn
Bilmemmii kuzum benimm
Amin bebeğim amin cümlemizeBilmemmii kuzum benimmallahh uzun ömür versin sağlık versin aminn
Günaydın fıstığım dün pek giremedim kkya yeni gördüm mesajını
İnşallah ama bizim spermlerde sıkıntılı oldugu için aradılar şimdi 7 tanesi gelişim göstermiş inşallah 5. Güne bi 5 6 tanesi gelir yaGünaydın fıstığım dün pek giremedim kkya yeni gördüm mesajınımaşallah maşallah canım çok sevindim inşallah sağlıkla döllensinler
İnşallah kuzum inşallahİnşallah ama bizim spermlerde sıkıntılı oldugu için aradılar şimdi 7 tanesi gelişim göstermiş inşallah 5. Güne bi 5 6 tanesi gelir ya
Kız içimi rahatlattın yaİnşallah kuzum inşallah7 taneside sağlıkla ilerlesin 5.güne inşallah benimde 20den kala kala 4 kalmıştı gülüm hiç canını sıkma. İnşaAllah sağ salim kucağına alabileceğin hayırlı evlatlara vesile olur.
Ağrın sızın var mı peki nasılsın
karamel lattem konuyu bilmiyorum ama Allahım inşallah tez zamanda sağlıkla hayırla bebeğini kucağına almayı nasip ederKız içimi rahatlattın yasağolasın gerçi gecen seferde 11 yumurtadan 4 tane kalmıştı 5. Güne. Nasip artık bekleyeceğiz.
Ben iyim cok şükür agrım sızım yok kuzum
Aynen canım benim ilk üç gün aradılar 14ü gelişim gösteriyordı son 5. Gün Bi aradılar 4 tane kaldı diye. İnan o günü nasıl geçirdim Allah biliyor. O yüzden seni çok iyi anlıyorumKız içimi rahatlattın yasağolasın gerçi gecen seferde 11 yumurtadan 4 tane kalmıştı 5. Güne. Nasip artık bekleyeceğiz.
Ben iyim cok şükür agrım sızım yok kuzum
Hayırlı cumalarr canımmHayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?