Günaydın fıstığım dün pek giremedim kkya yeni gördüm mesajını maşallah maşallah canım çok sevindim inşallah sağlıkla döllensinler
İnşallah ama bizim spermlerde sıkıntılı oldugu için aradılar şimdi 7 tanesi gelişim göstermiş inşallah 5. Güne bi 5 6 tanesi gelir ya

İnşallah ama bizim spermlerde sıkıntılı oldugu için aradılar şimdi 7 tanesi gelişim göstermiş inşallah 5. Güne bi 5 6 tanesi gelir ya
İnşallah kuzum inşallah 7 taneside sağlıkla ilerlesin 5.güne inşallah benimde 20den kala kala 4 kalmıştı gülüm hiç canını sıkma. İnşaAllah sağ salim kucağına alabileceğin hayırlı evlatlara vesile olur.
Ağrın sızın var mı peki nasılsın

Kız içimi rahatlattın ya sağolasın gerçi gecen seferde 11 yumurtadan 4 tane kalmıştı 5. Güne. Nasip artık bekleyeceğiz.
Ben iyim cok şükür agrım sızım yok kuzum

Kız içimi rahatlattın ya sağolasın gerçi gecen seferde 11 yumurtadan 4 tane kalmıştı 5. Güne. Nasip artık bekleyeceğiz.
karamel lattem konuyu bilmiyorum ama Allahım inşallah tez zamanda sağlıkla hayırla bebeğini kucağına almayı nasip eder

Aynen canım benim ilk üç gün aradılar 14ü gelişim gösteriyordı son 5. Gün Bi aradılar 4 tane kaldı diye. İnan o günü nasıl geçirdim Allah biliyor. O yüzden seni çok iyi anlıyorum
Rabbim ol desin yeter ki kuzum her aklıma geldiğinde duamdasın
İyi maşallah kuzum ben opudan sonra baya zor iyileştim ya. Ah ne günler geçiyor bu yolda. Rabbim kimseyi eli boş çevirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…