Aç koyma kiz kendini bu saate kadar bebiş acikmistir artikUyandumm kuzuş da kocim rüyalarda
Yarin hic yatamam kvye gidecez aksam pazar günü köydeyikböğün erken kalkmışsın yarın yat taam mı
Ben hemen acıkmıyorum yaaa hala aynıyım resmenn anca uyandım yataktan hemen kalkamıyorum yuvarlanıyorum habire anca kalkıyomAç koyma kiz kendini bu saate kadar bebiş acikmistir artik
üffffYarin hic yatamam kvye gidecez aksam pazar günü köydeyik
Vayy be herkes kv ye gidiyo galiba bizde bu aksam gidecez ama 1aksam kalcaz tabiBen hemen acıkmıyorum yaaa hala aynıyım resmenn anca uyandım yataktan hemen kalkamıyorum yuvarlanıyorum habire anca kalkıyombu gece kv ye istnabuladökülüyozz
Olsun be ben seviyirum köyü zaten 1gece 1gün kalip döncez
Hahahaha sonra düzeltme yaptın demiii biara boş gördüm ağzına ağzına pıçak dayuycaktımkiiiiii düzeltmissinnhapşırık dürüyem bana iltifat mı ettin
kızdırmasalardı dut umuzu
böğün erken kalkmışsın yarın yat taam mı
he sen seviyon kaynnana o zmanOlsun be ben seviyirum köyü zaten 1gece 1gün kalip döncez
heee cevp yazmamışmHahahaha sonra düzeltme yaptın demiii biara boş gördüm ağzına ağzına pıçak dayuycaktımkiiiiii düzeltmissinn
Aldı canoo kesin dedi bende bugün esyalarımı hazırlıcam annemede kalacam önce kvye gidicez 1 hafta izin aldı zaten beni anneme bırakıp evine döncek sen gene iyi 1 gün kal dön biz 1 hafta sabah akşam orayarukkkVayy be herkes kv ye gidiyo galiba bizde bu aksam gidecez ama 1aksam kalcaz tabi
Yaa gittiginize göre eşin izin aldi dimiCok yarasin bu tatil sana
Kahvaltı yapiyorum bebeğim, hellooooooJou
@Fatmazell
Madammor
@mavikelebek34
ASSOSyal
karamel Latte
@Catlak-kurabiye
D u t
@MssPARE
@coconatt
uyuyan mı güzellersiniz böğünnn
Vurrr vurr vurvurvurvurrrhe sen seviyon kaynnana o zman
kaynana seven gelin
heee cevp yazmamışm
vur banaaağğğğğğğ
Bi sıkıntımız yok canim ufak tefek laf sokmalar haric 5bucuk yildir bi kavgamiz olmamistir. Genelde iyidir aramizhe sen seviyon kaynnana o zman
kaynana seven gelin
heee cevp yazmamışm
vur banaaağğğğğğğ
Orada internete girebilecek misin kuzuAldı canoo kesin dedi bende bugün esyalarımı hazırlıcam annemede kalacam önce kvye gidicez 1 hafta izin aldı zaten beni anneme bırakıp evine döncek sen gene iyi 1 gün kal dön biz 1 hafta sabah akşam orayarukkk
Tabi canım şu 1 hafta bana çok yarıycak inanamazsınn
Arabada bozuldu biraz onu servise vercek bakıma ondan sebepte gidiyoruz
Olsun kuzum nabican degisiklik iyidirAldı canoo kesin dedi bende bugün esyalarımı hazırlıcam annemede kalacam önce kvye gidicez 1 hafta izin aldı zaten beni anneme bırakıp evine döncek sen gene iyi 1 gün kal dön biz 1 hafta sabah akşam orayarukkk
Tabi canım şu 1 hafta bana çok yarıycak inanamazsınn
Arabada bozuldu biraz onu servise vercek bakıma ondan sebepte gidiyoruz
Orda internet bile yok kv yüzünden zaten hiçbirşeyde ne alır ne takarrOrada internete girebilecek misin kuzu
Keşke çok etse muhabbett benden hala çekiniyorr gibii ya cok cin gibidir kadın normaldee amaa eşimden sebepte birşey diyemez bana bugüne kadar hiçbirşey demedi sadece biraz 4 adam içinde rahat olamıyorum bacak bacağa atamıyorum uzanamıyorum o beni yoruyor yoksa iyiler allaha şükür sütyenimi bile çıkatamıyorum o anda oda ayrı bi rahatsızOlsun kuzum nabican degisiklik iyidirKv deyle bol bol muhabbet
Tamda öyle olmuş şimdi gözümü açtımJou
@Fatmazell
Madammor
@mavikelebek34
ASSOSyal
karamel Latte
@Catlak-kurabiye
D u t
@MssPARE
@coconatt
uyuyan mı güzellersiniz böğünnn
Nasılsın bugün güzel kuşum varmı ağrın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?