Yohhh çok oldu kalkalı kahvaltı faslıydı mutfağı topla et şimdi hazırlanmaya geçtim gesmeye gidicesJou
Fatmazell
@madammor
@mavikelebek34
ASSOSyal
karamel Latte
@Catlak-kurabiye
D u t
@MssPARE
@coconatt
uyuyan mı güzellersiniz böğünnn
Oohhh süperr doktorundan ne zaman gelir haberYok bebegim iyi şükür
Ne haberi canım?Oohhh süperr doktorundan ne zaman gelir haber
helllooooğğğ şekerim afiyet bal kaymak şeker olsunKahvaltı yapiyorum bebeğim, helloooooo
Sen napiyon
vurcam kırbacı vurcam kırbacı fıstık benim olacakVurrr vurr vurvurvurvurrr
ohh ohh aman iyi olun kız kötü olsa çekilmezBi sıkıntımız yok canim ufak tefek laf sokmalar haric 5bucuk yildir bi kavgamiz olmamistir. Genelde iyidir aramiz
Opudan sonra haber geliyoduyaa neydi ya unuttum onu ben isminiNe haberi canım?
Kocana vurrrhelllooooğğğ şekerim afiyet bal kaymak şeker olsunsenin yanında bunların lafı olmaz amaaa
vurcam kırbacı vurcam kırbacı fıstık benim olacak
ohh ohh aman iyi olun kız kötü olsa çekilmez
Embriyoların durumu hakkında bilgi veriyorlar canım.Opudan sonra haber geliyoduyaa neydi ya unuttum onu ben ismini
Heee embriyodu evettEmbriyoların durumu hakkında bilgi veriyorlar canım.
Dün aradılar 7 tanesi gelişim gösteriyor diye yarın bidaha arıcaklar
sefan olsun kızTamda öyle olmuş şimdi gözümü açtım
ooooohh bu kızı da tutamıyoz artıkYohhh çok oldu kalkalı kahvaltı faslıydı mutfağı topla et şimdi hazırlanmaya geçtim gesmeye gidices
neyiKocana vurrr
Aynen kuzu sıkılırsınOrda internet bile yok kv yüzünden zaten hiçbirşeyde ne alır ne takarrinternet yükliycem kendime artıkk yoksa yapamam
Tatlı dillim muciskom sapsiksinhelllooooğğğ şekerim afiyet bal kaymak şeker olsunsenin yanında bunların lafı olmaz amaaa
vurcam kırbacı vurcam kırbacı fıstık benim olacak
ohh ohh aman iyi olun kız kötü olsa çekilmez
Böyle devam eder ınş kuzuEmbriyoların durumu hakkında bilgi veriyorlar canım.
Dün aradılar 7 tanesi gelişim gösteriyor diye yarın bidaha arıcaklar
Bakalım canım daha belli değil belki bu ay rahim filmi isteyip diğer ay başlayabilirHeee embriyodu evett
Hadiii bundan sonrakii adettine kaldı
İnşallah canım benim ya en azından bir 4 tane kalsın beşinci güneBöyle devam eder ınş kuzu
Yeterli olur inşallahOrda internet bile yok kv yüzünden zaten hiçbirşeyde ne alır ne takarrinternet yükliycem kendime artıkk yoksa yapamam
Kırbaçısefan olsun kız
ooooohh bu kızı da tutamıyoz artık
neyi
Hee kuzz yaparım bu akşam kendimeAynen kuzu sıkılırsın
Hayırlısıyla olsunda kuzummBakalım canım daha belli değil belki bu ay rahim filmi isteyip diğer ay başlayabilir
Olurr olurrr 1 hafta yeter bilee orda annemde var internet o zamann a kadar yeterrYeterli olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?