Ee yapcak yok kuzucum birazda annende kalcan onu düsün gecer 1hafta dedigin nedir ki koca bir yıl bitiyorKeşke çok etse muhabbett benden hala çekiniyorr gibii ya cok cin gibidir kadın normaldee amaa eşimden sebepte birşey diyemez bana bugüne kadar hiçbirşey demedi sadece biraz 4 adam içinde rahat olamıyorum bacak bacağa atamıyorum uzanamıyorum o beni yoruyor yoksa iyiler allaha şükür sütyenimi bile çıkatamıyorum o anda oda ayrı bi rahatsız
Sükür iyi ya bende ona karsi iyiyim tabiohh ohh aman iyi olun kız kötü olsa çekilmez
ımm şeyyyKırbaçı
Heee heee öyle tabiii nesekii yürüyüşe çıkarım aradaaEe yapcak yok kuzucum birazda annende kalcan onu düsün gecer 1hafta dedigin nedir ki koca bir yıl bitiyor
Gecer tabi bebemm bak görersin 1hafta sonra hatirlatirim sanaHeee heee öyle tabiii nesekii yürüyüşe çıkarım aradaazaman geçerr
Bebisim hastanedeyim kan vercembebeklinick canımmmm nasılsınnn
Eğer işin ağırsa kuzum bir hafta izin al tabi yine de Dr ne derseama bunlar çok güzel haberlerr kurabiyemmmm
çok heycanlıyım aslında nasıl olcak diye
zaten transfer olunca 3 gün işe gitmem dr daha fazla derse o tabi
avakado ceviz fındık kabak çekirdeği aklımda
ama kabak çekirdeği çiğ bulamıyorum ben yaa
bi de su hiç içemiyorum ama daha dikkat edicem
o bi gelsin bana sağlıkla da oyyy dünyalar benim
Hem kanimizi hem paramızı veriyoruz halen sıra bekliyoruz vay arkadaş yaa, dotumu kolliiim bari yoksa o da elden gidecek sıramın gelmesi icinbebeklinick canımmmm nasılsınnn
minnnoşummmm dikkat et kendineeBebisim hastanedeyim kan vercem
Demirim mi düştü ne oldu üşüyorum bu ara
Hava soğuk olduğu için değil tabievde kalorifer cayircayir yanıyor
Sen napiyosun
Son durumlar nedir bebisle ilgili ?
aynen kuzum yok işim oturarak muhasebeEğer işin ağırsa kuzum bir hafta izin al tabi yine de Dr ne derse
Su konusu Önemli kuzum en az 2-2.5 olsun mutlaka. Dr her gittiğimde söylüyordu bana su içmemi
Çekirdeği de kuruyemişçi de olur aslında ya. Hatta yok derse getirtebilir misiniz diye sor bakalım yardımcı olan çıkacaktırinşallah hayırsıyla güzel haberle sonuçlanır kuzum. Benim topik var bilmediğim bir konu olursa orada kızlara sorarız istediğin zaman uğrayabilirsin
totoyu kolla kedilimmmHem kanimizi hem paramızı veriyoruz halen sıra bekliyoruz vay arkadaş yaa, dotumu kolliiim bari yoksa o da elden gidecek sıramın gelmesi icin
Tüm işlerin rast gitsin inşallah canımminnnoşummmm dikkat et kendinee
kan yapıcı şeyler ye bol bol pekmez iç
kansızlıktan üşüyebilirsin
hazırlığa başladm salı kontrol var
aynen kuzum yok işim oturarak muhasebe
ama bakalm dr yat derse yatarız
tamm canım kocişe buldurturum ben onu
gelirim topişine de mutlaka
totoyu kolla kedilimmm
Yok canım cumartesi evdeyim bengünaydın kelebişim sende mi çalışıyorsun yoksam
Yerimm senii benn yaaavvvv arada yürüyüşede çıkarım dün geceden beri totom ağrıyo belime vuruyorGecer tabi bebemm bak görersin 1hafta sonra hatirlatirim sana
Napiiinnn loooooTüm işlerin rast gitsin inşallah canım
Allah husrandan korusun
amiinn kuzucum Allah razı olsunTüm işlerin rast gitsin inşallah canım
Allah husrandan korusun
ooohh hayat sana güzelYok canım cumartesi evdeyim ben
Benim belimde cok agriyo kuzumm. Ve bu sabah yineYerimm senii benn yaaavvvv arada yürüyüşede çıkarım dün geceden beri totom ağrıyo belime vuruyorhele yürüyünce ağrıyo
Benimde gece midem bulandı kız acaba normalmi dedim bian benimde ağrıyo totom desen apayrı yürüyübce yürüyrmiyorum uygulamada gördüm böyle diyoBenim belimde cok agriyo kuzumm. Ve bu sabah yineAma öksürük tuttu o yüzden oldu galiba
İnşallah her şey gönlünce olsun canım benimaynen kuzum yok işim oturarak muhasebe
ama bakalm dr yat derse yatarız
tamm canım kocişe buldurturum ben onu
gelirim topişine de mutlaka
Normal canim hepsi normal anlik modun düsebiliyo bi gun bulanip bi gun bulanmiyo veya agrı bi geliyo bi gidiyo. Ben ilkinde bu kadar zorlanmadim ya kramp agri daha fazla bundaBenimde gece midem bulandı kız acaba normalmi dedim bian benimde ağrıyo totom desen apayrı yürüyübce yürüyrmiyorum uygulamada gördüm böyle diyo
Eki Görüntüle 2976117
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?