Ee yapcak yok kuzucum birazda annende kalcan onu düsün gecer 1hafta dedigin nedir ki koca bir yıl bitiyor

Eğer işin ağırsa kuzum bir hafta izin al tabi yine de Dr ne derse
Su konusu Önemli kuzum en az 2-2.5 olsun mutlaka. Dr her gittiğimde söylüyordu bana su içmemi
Çekirdeği de kuruyemişçi de olur aslında ya. Hatta yok derse getirtebilir misiniz diye sor bakalım yardımcı olan çıkacaktır inşallah hayırsıyla güzel haberle sonuçlanır kuzum. Benim topik var bilmediğim bir konu olursa orada kızlara sorarız istediğin zaman uğrayabilirsin

Bebisim hastanedeyim kan vercem
Demirim mi düştü ne oldu üşüyorum bu ara
Hava soğuk olduğu için değil tabi evde kalorifer cayircayir yanıyor

Sen napiyosun
Son durumlar nedir bebisle ilgili ?
minnnoşummmm dikkat et kendinee
kan yapıcı şeyler ye bol bol pekmez iç
kansızlıktan üşüyebilirsin
hazırlığa başladm salı kontrol var
aynen kuzum yok işim oturarak muhasebe
ama bakalm dr yat derse yatarız

tamm canım kocişe buldurturum ben onu
gelirim topişine de mutlaka

Hem kanimizi hem paramızı veriyoruz halen sıra bekliyoruz vay arkadaş yaa, dotumu kolliiim bari yoksa o da elden gidecek sıramın gelmesi icin
totoyu kolla kedilimmm

Tüm işlerin rast gitsin inşallah canım
Allah husrandan korusun

Benim belimde cok agriyo kuzumm. Ve bu sabah yine Ama öksürük tuttu o yüzden oldu galiba
Benimde gece midem bulandı kız acaba normalmi dedim bian benimde ağrıyo totom desen apayrı yürüyübce yürüyrmiyorum uygulamada gördüm böyle diyo

Benimde gece midem bulandı kız acaba normalmi dedim bian benimde ağrıyo totom desen apayrı yürüyübce yürüyrmiyorum uygulamada gördüm böyle diyo
Eki Görüntüle 2976117
Normal canim hepsi normal anlik modun düsebiliyo bi gun bulanip bi gun bulanmiyo veya agrı bi geliyo bi gidiyo. Ben ilkinde bu kadar zorlanmadim ya kramp agri daha fazla bunda Hos Ömere hamileykende her yedigimi Bundada bulanti kusma yok pek, agri kramp cok

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…