Evettt aynısını yaşıyoruzz kuzuu kasıklarımda ağrıyo baya modum düşükNormal canim hepsi normal anlik modun düsebiliyo bi gun bulanip bi gun bulanmiyo veya agrı bi geliyo bi gidiyo. Ben ilkinde bu kadar zorlanmadim ya kramp agri daha fazla bundaHos Ömere hamileykende her yedigimi Bundada bulanti kusma yok pek, agri kramp cok
Bugünlerde gececek canim kendine oyalanacak biseyler bul vakit gecirEvettt aynısını yaşıyoruzz kuzuu kasıklarımda ağrıyo baya modum düşük
kalbini seveyim Allah razı olsun kuzummmİnşallah her şey gönlünce olsun canım benim
Inşaallahh güzelluğummmBugünlerde gececek canim kendine oyalanacak biseyler bul vakit gecirHayirlisiyla saglikla ilerlesin insallah
Uyandık kendimize gelemedikJou
Fatmazell
Madammor
mavikelebek34
ASSOSyal
@karamel Latte
@Catlak-kurabiye
D u t
@MssPARE
coconatt
uyuyan mı güzellersiniz böğünnn
tatlım benim ooh keyfini çıkaar bol bolUyandık kendimize gelemedik
Nasılsın canım
Az galduuuuu 15.49 da burdaa hemen açılmazz ama 4 buçuk gibi gelir
aneeeee nasıl biliyon saaatini pamuşAz galduuuuu 15.49 da burdaa hemen açılmazz ama 4 buçuk gibi gelir
Özelden kuzumaneeeee nasıl biliyon saaatini pamuş
hımmm seni seniiiiiiÖzelden kuzum
Yak bi cugarahımmm seni seniiiiii
Mucize yavvvvbende bugün son evi iş edicem yavastan bi mutfak supurup temizlemek kaldı
ben gelem mi yorulma senHahahahaha
Mucize yavvvvbende bugün son evi iş edicem yavastan bi mutfak supurup temizlemek kaldı
Alışveriş yaptım geldim uzaniyorumnm canimNapiiinnn looooo
CanimmKızçelerrr napıyonuzzzJou bir mucizee Fatmazell ASSOSyal Minnosprenses bebeklinick Elhan D u t mavikelebek34
Merhaba mavişim.Kızçelerrr napıyonuzzzJou bir mucizee Fatmazell ASSOSyal Minnosprenses bebeklinick Elhan D u t mavikelebek34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?