Anladımm kuzum evlenip orayamı gittinn sende ailemden uzak dedin yaBen denizli ilçesindeyim kuzum
Aynen pamuşum normalde karamanlıyımAnladımm kuzum evlenip orayamı gittinn sende ailemden uzak dedin ya
Ailen ordamı yaniiiAynen pamuşum normalde karamanlıyım
Evet canm babam vefat etti 8 yıl olcakAilen ordamı yaniii
Senin 8 yıl benim 11yıl oldu babam vefat edeli bi ailede eksilince çokzorEvet canm babam vefat etti 8 yıl olcak
Annem abilerim Bi de ablam var ordalar
Ablam merkezde
Abim annemgil köyde ler
Başın sağolsun kuzum bilmiyordumSenin 8 yıl benim 11yıl oldu babam vefat edeli bi ailede eksilince çokzor
Öyle tabiii ben ve kardeşim varız ben evlendim annem kardeşimle yaşıyo oda evlencek 3 4 sene sonra hayat böyle napıcanBaşın sağolsun kuzum bilmiyordum
Babam gitti evimizin herşeyi yerle bir oldu bizim
Bi oğlan kardeşim var bize çok büyük sorunlar üzüntüler yaşattı
Ailemiz darmadağın oldu
Annemin yükü çok ağır çok yıprandı
Kader böyle imiş ne yapalım
Evet,Gittiler,çok şükür ilk denediğim tarif tuttuMisafirlerin mi çaya gelcek 2 çocuk arasında bunları yapmak zaten zorr
Ne yaptınEvet,Gittiler,çok şükür ilk denediğim tarif tuttu
Öyle kuzum Rabbim sağlık versin yeterkiÖyle tabiii ben ve kardeşim varız ben evlendim annem kardeşimle yaşıyo oda evlencek 3 4 sene sonra hayat böyle napıcan
Amin canım benim hastamıydıÖyle kuzum Rabbim sağlık versin yeterki
3-2-1 poğaçasıNe yaptın
Hahahaha güzel ama o iyi yaptınn3-2-1 poğaçası
Yok kuzum babam kaza yaptıAmin canım benim hastamıydı
Hamile günlüğünü simdi farkettim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.cinsiyeti belli mi ve ilk mi?Hahahaha güzel ama o iyi yaptınn
Yaaaaa allahh mekanı cennet eylesinn birden oldu ondan soka girdiniz sizdeYok kuzum babam kaza yaptı
Ilk canımm ve cinsiyeti maalesef öğrenemedik oturmuş totosunun üstüneee göstermem dedii pek bi namıslı çıktı bizum uşakHamile günlüğünü simdi farkettim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.cinsiyeti belli mi ve ilk mi?
Herkesin elinde telefon yavvvv hahaha kurtuluşun yok bendeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?