kızlar bn 20 gun izin almıştım annem ameliyat olucak diye oda ocakin sonuna ertelendi napacagim bn 3unde ise baslamam lazim

Suandan iptal ett o zamankine alabilirisn tekrardan
zaten iznimin son bir haftası bitti iznim yani yaziyi gönderdik iptal ettiremem 2020nin iznini kullandım kullanmasam yanacakti o ayrı konu bir ay çalışıp bir daha izin isticem mecburbu seferde 2021inden 20 gun izin alcam mecbur çok iznim var tatlim yani onda sikinti yok

Reactions: Jou
Sıraadaaa sendee kolayy geleee bende kvdeyim şuan amaa sofralar pek bana kalmayyy oturuyorum totomun üstüne kv yapıyor artukun

Senin kaynana işun bitti
Valla bende artık bıraktım iş güç yemek olayını hoş şimdiye kadar işine gücüne elimi vurmadım vurmam kendi evimin işine zor yetisiyorum bı de onunkini yapamam valla otursun yapsın hiç bişey yapmiyosa kadın tutsun bacım gittiğimde bı yemek yaparım başka da yok çünkü kendine bırakırsak sabah kahvaltisini öğlen öğle yemeğini akşam akşam yemegini de gece yarısı yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…