Ohh oohh teknolojik aileHerkesin elinde telefon yavvvv hahaha kurtuluşun yok bendeennn
Genelde kız oluyormuş öyle yapınca, duymuşsundur belki.Ilk canımm ve cinsiyeti maalesef öğrenemedik oturmuş totosunun üstüneee göstermem dedii pek bi namıslı çıktı bizum uşak
O bari olsaydı iyi olurdu da malesef canımYadaaa görüntülü arardık çayımızı yaparr içerdukkk
Hee kuzzz napin döndünmü eveOhh oohh teknolojik aileSen bize kaldin yani
O çok nadirr kimisidee öyle gösternez erkek çıkar ya normalde oyüzden belli olmuyorGenelde kız oluyormuş öyle yapınca, duymuşsundur belki.
KeşkeO bari olsaydı iyi olurdu da malesef canım
Suandan iptal ett o zamankine alabilirisn tekrardankızlar bn 20 gun izin almıştım annem ameliyat olucak diye oda ocakin sonuna ertelendi napacagim bn 3unde ise baslamam lazim
zaten iznimin son bir haftası bitti iznim yani yaziyi gönderdik iptal ettiremem 2020nin iznini kullandım kullanmasam yanacakti o ayrı konu bir ay çalışıp bir daha izin isticem mecburSuandan iptal ett o zamankine alabilirisn tekrardan
Valla bende artık bıraktım iş güç yemek olayını hoş şimdiye kadar işine gücüne elimi vurmadım vurmam kendi evimin işine zor yetisiyorum bı de onunkini yapamam valla otursun yapsın hiç bişey yapmiyosa kadın tutsun bacım gittiğimde bı yemek yaparım başka da yok çünkü kendine bırakırsak sabah kahvaltisini öğlen öğle yemeğini akşam akşam yemegini de gece yarısı yerizSıraadaaa sendee kolayy geleeebende kvdeyim şuan amaa sofralar pek bana kalmayyy oturuyorum totomun üstüne kv yapıyor artukun
Senin kaynana işun bitti
Aynen kuzumYaaaaa allahh mekanı cennet eylesinn birden oldu ondan soka girdiniz sizde
Benimde hastaydı 5 yaşımdan beri ben 15 yaşındayken vefat etti
Günaydın canımGünaydın benim güzell minnoşlarım
Yaf bu ne uyanamayanları uyandırmak için miGünaydın benim güzell minnoşlarım
Günaydın kelebekimGünaydın canım
günaydın kurabişim nasılsınGünaydın kelebekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?