Allahuummmmm bayılaazzaaammmmmAklimda öyle kalmis kuzuSana bise diyim mi senin üstüne 3.kez gidicem kontrole 10ocakta randevu aldim 3lü testimin sonucunu görmeye gidicem
Hhahahaha henüs bence ben dogurmadan sen hamile kalacannnDoğurduktan sonra bence bize dogurmayin kızlar hayatım bitti diyecek gibisin
Aaa niye öyle hissettin?Hhahahaha henüs bence ben dogurmadan sen hamile kalacannn
Hele bi doğuremmm öylede dememm benceee
Evett öylede vardıı dimiiAaa niye öyle hissettin?
geçen de rüyamda seni gördüm diyodun ha
HahahEvett öylede vardıı dimii
Bian oyle hissettim ne bilimm kızzz doğum günün yılbaşında başla işte hasabımı bozma benimmm
Benim doktor hizli cikti 2haftada bir gel gel diyoAllahuummmmm bayılaazzaaammmmm
AmaanııinnnBenim doktor hizli cikti 2haftada bir gel gel diyo
Keske sarimsak sokan kadını görseydim ben içine bulaşık süngeri sokan gördümİçine saromsak sokan kadını görmüş
Noldu maveraya
Aaaa niye öyle oldu bukadar regl gördün yaaa kuzumm benimmm niye böyle olduHastayım kızlar aile hekimligine gittim de adet düzensizligi icin duphastonn yazdirdım aksamda dedemizin torunu geldi
10 gün regl oldum 9 gün kesildi tekrar 10 gün daha regl oldum 10 gün kesildi ve tekrardan regl oluyorum bugün 15. Gün olacak reglim
Valla bilmiyorum ki hormonlarım al üst oldu bide çok düşürdü beniAaaa niye öyle oldu bukadar regl gördün yaaa kuzumm benimmm niye böyle oldu
Bukadarda regl görmekte iyi değillValla bilmiyorum ki hormonlarım al üst oldu bide çok düşürdü beni61 oricum da yarıda kaldı 2 haftadiŕ
Öyle valla canım şimdi de ağrılarım var sıcak torba yapacamBukadarda regl görmekte iyi değill
Dikat ede sıcak torbadanda kuzumm beline kalın birşey ser onlada sıcak tutar belinedeÖyle valla canım şimdi de ağrılarım var sıcak torba yapacam
Tamam kuzum öpüyorum ben seni iyi gecelerDikat ede sıcak torbadanda kuzumm beline kalın birşey ser onlada sıcak tutar belinede
Iyi geceler bitanemm merakta bırakma beniii olurmuu canımın en içisin sen pamuk kalpliimmTamam kuzum öpüyorum ben seni iyi geceler
Duphastonla yoluna girecek canımHastayım kızlar aile hekimligine gittim de adet düzensizligi icin duphastonn yazdirdım aksamda dedemizin torunu geldi
10 gün regl oldum 9 gün kesildi tekrar 10 gün daha regl oldum 10 gün kesildi ve tekrardan regl oluyorum bugün 15. Gün olacak reglim
Günaydın fıstık giremedim bir iki gün. Sen nasılsın@ASSOSyal naber cınım
@mavikelebek34 mini mini bir kelebek misin sen
@Fatmazell guzumm
Madammor seni Meryem in anası diye etiket yapmaya çalıştım aahahah
D u t nörüyon bacı
@coconatt canm cocom nirdesin
karamel Latte nassın en özel anne adayı
@HeLLaa bena cevap vermedin taktiklerimi gördin mi
@Hogwartss doğru mudur bacim,
Catlak-kurabiye kurabiye mm nörüyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?