- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Hoşgeldin çiçemm iyiyim çok şükür sen nasılsınGünaydın fıstık giremedim bir iki gün. Sen nasılsın
Bende iyim kuzum aylak aylak yatmacaHoşgeldin çiçemm iyiyim çok şükür sen nasılsın
Kelebekim geçen yazamadım kusura bakma iki gün işler vardı birazGünaydın kızlarrr
olur öyle canımKelebekim geçen yazamadım kusura bakma iki gün işler vardı biraz
Ohh sefan olsun yat yat bebiş rahat rahat büyüsünBende iyim kuzum aylak aylak yatmacahatta sızabilirim birazdan
İyim kuzum Bi dışarı çıkmaya niyetlendim hava bulanık bakalım güneş çıkarsa gidip Bi yufka alayım börek yapayımolur öyle canımnasılsın
Allah razı olsun canım benimOhh sefan olsun yat yat bebiş rahat rahat büyüsün
Poh gibiAllah razı olsun canım benimsende durumlar nedir nasıl gidiyor
İş yerinde mutlu olmayınca zaten her şeyi etkiliyor o. Bende sevmiyordum işimi en son istifa ettim stres bittiPoh gibi
Kan değerlerim düşük çıkmış Dr da geri dönüş yapmadı
İş yerinden de nefret ediyorum
bugün heyheyliyim
Yanımdaki kız 12 yıllık çalışanİş yerinde mutlu olmayınca zaten her şeyi etkiliyor o. Bende sevmiyordum işimi en son istifa ettim stres bitti
Bugün mü çıktı sonuçlar dur bakalım Dr dönüş yapmaduysa tekrar sor inşallah transfer için uygun olur değerin
ooo yap yapİyim kuzum Bi dışarı çıkmaya niyetlendim hava bulanık bakalım güneş çıkarsa gidip Bi yufka alayım börek yapayım
Amin canım benim çok sağol nasip bukadarmış zamanı değilmiş demekkşkaramel Latte balım şimdi gördüm mesajları inşallah bu bekleme sürecinde kendiliğinden gelsin mucizen kuzum. Başka ne desek şuan fayda etmez biliyorum Rabbim feraha çıkarsın inşallah
Ya ne sinir olur öyle tipler sürekli pohpohlanmak isteyen falan pöff. Kendi niyeti bozuktur o yüzden sürekli senin kendi yerinde gözün olduğunu düşünürYanımdaki kız 12 yıllık çalışan
Bütün herkes onun etrafında pervane
İş yerini o yönetiyor
Müthiş kıskanç extra yaptığı işleri asla öğretmiyor
Geçen yıl doğuma gitti 4 ay gelmedi bütün işler bana kaldı
G.tğm çıktı iş öğrencem toparlicam diye
Geceleri kalkıp ağlıyordum eşime ben yapamicam diye
Ve sonra ben işleri öğrendim geldiğinde büyük oğul patron hiç yüz vermedi isterse gelmesin diye
Kaç ağladı kaç trip attı hala da atar
İşimi elimden alcaklar diye korkusundan hala göstermediği işler var herşeyi kendi yapcak oluyo sürekli pohpohlanmak istiyor
Ben napayım senin işini yaa
Şimdi gene doğuracak
Umarım o günlere kalmadan burdan çıkmış olurum
Hormonlar dün çıktı kuzu
Dr Aret bey e atıyo ona göre reçete yazıyo
Yani ordan haber gelmemiş
Senin tüp Dü dimi transfer için E2 değeri kaç olmalı biliyor musun kuzum
Az Bi dalmışım açılmışooo yap yap
hava sanki yağmur öncesi hava olur ya öyle gibiydi sabah
Öyle tabi kuzum het nasip vaktine esirdir derler. İnşaAllah o vakit tez vakitte olurAmin canım benim çok sağol nasip bukadarmış zamanı değilmiş demekkş
Benim de yaSelaaammm canlar,internetim bitmek üzerecee eeee diyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?