Evine bağlatıcamm wifiyi az kaldııSelaaammm canlar,internetim bitmek üzerecee eeee diyeyim dedim
Sorma kuzumYa ne sinir olur öyle tipler sürekli pohpohlanmak isteyen falan pöff. Kendi niyeti bozuktur o yüzden sürekli senin kendi yerinde gözün olduğunu düşünürAllah sabır versin kuzum inşallah gönlüne göre daha iyi bir kapı nasip etsin.
Hiç bilmiyorum kuzum değer aralığı ne olmalı. E nabızda çıkmıyor o merkezde yaptığım tahliller çıksaydı bakardım kaçtı diye
Gitmeeee bir adımmm öteyee canıımmmmSelaaammm canlar,internetim bitmek üzerecee eeee diyeyim dedim
Selaaammm canlar,internetim bitmek üzerecee eeee diyeyim dedim
Moruşummmm
Kahve içiyom gülüm sen nasılsın
Hiç keyfim yok bugün kuzumm geceden beri sıcak basıyo bana çöktüm iyice
çalışıyorum canım bildiğin gibi sabak kalk işe gel akşam spor git ordan eve git yat klasik rutinimAz Bi dalmışım açılmışkalkıp çamaşırları sereyim de çıkayım sen napıyosun nasılsın
Kolay gelsin canim benimMoruşummmm
Çalışıyorum sen nasılsın
Afiyet olsun dutummKahve içiyom gülüm sen nasılsın
Kuzumm noluvedi sana kv evi yaramadi miHiç keyfim yok bugün kuzumm geceden beri sıcak basıyo bana çöktüm iyice
Yok kız ondan değill halim sıfırr yürümeye mecalim yok zatenKuzumm noluvedi sana kv evi yaramadi miKiyamam cik bi hava al ya
Senin Meryem napıyo ne zaman ısırcaz poposunuKolay gelsin canim benimŞükür Allaha bende
Ya ne oldu bi anda iyiydin senYok kız ondan değill halim sıfırr yürümeye mecalim yok zaten
Meryem sessiz bugün uyuyo sanirimSenin Meryem napıyo ne zaman ısırcaz poposunu
Arada geliyo bana böyleYa ne oldu bi anda iyiydin sen
Moruumm iyiyim kuzum annemlerle son günüm gezmelerdeydik şimdi geldik sıcak sahlep yaptık onu içiyoruz
Adet zamanim gelince banada oluyo o ateş basmasi halleri olamiyoz ya simdi o yüzden sıkıntı basıyorArada geliyo bana böyle
Herhalde kızz regl zamandamıyım acepppAdet zamanim gelince banada oluyo o ateş basmasi halleri olamiyoz ya simdi o yüzden sıkıntı basıyor
Ooh oohh annenlerdesin canim ne güzelMoruumm iyiyim kuzum annemlerle son günüm gezmelerdeydik şimdi geldik sıcak sahlep yaptık onu içiyoruz
Sen nasılsın napıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?