Ondan oluyor iste kuzu olamamak zor patliycak gibi bi his oluyo icindeHerhalde kızz regl zamandamıyım aceppp
Aha vallaha öyleydimm çokkötüydüm yaaaOndan oluyor iste kuzu olamamak zor patliycak gibi bi his oluyo icinde
Gectimi bari simdi kuzuuAha vallaha öyleydimm çokkötüydüm yaaa
Geçti ya balkona çıktımm bi hava aldımmGectimi bari simdi kuzuu
İnşallah canım benim inşallah. Ama ertelenirse sakın umutsuzluğa kapılma vardır bunda da bir hayır de. Benim de bir iki kez ertelendi ama vaktini bekliyordur. Dediğin gibi yeter ki sağlıkla tutunsun sağlıkla büyüsünSorma kuzum
Benim derdim belli zaten
Napim senin işini
Hayırlısı kuzum
Bazı merkezler düşürmüyo e nabıza ya
Neyse inşallah transfer olurum da hayırlısı ile tutar da sağlıkla ilerler
Gitmeeee bir adımmm öteyee canıımmmm
Vayy sporçalışıyorum canım bildiğin gibi sabak kalk işe gel akşam spor git ordan eve git yat klasik rutinim
İnşallaah kuzum nasip artıkİnşallah canım benim inşallah. Ama ertelenirse sakın umutsuzluğa kapılma vardır bunda da bir hayır de. Benim de bir iki kez ertelendi ama vaktini bekliyordur. Dediğin gibi yeter ki sağlıkla tutunsun sağlıkla büyüsün
Vayy spordüzenli gidiyor musun kuzum. Genelde Bi noktadan sonra üşengeçlik başlıyor
Aman iyi ol kuzumOoh oohh annenlerdesin canim ne güzelSükür Allaha Ne yapiyim evlerde ayni
bel agrisi arada oluyor ya totom hic agrimadiGeçti ya balkona çıktımm bi hava aldımm
Senin hala toton ve belin ağrıyomu kuzu sağ
Internetimde az vallahaa hiç gelmezsem anla
Hahahaha canımm benummmbel agrisi arada oluyor ya totom hic agrimadiAman bitirme az az gir
1,5 yıldır aralıksız gidiyorum canım benimki artık alışkanlık olduVayy spordüzenli gidiyor musun kuzum. Genelde Bi noktadan sonra üşengeçlik başlıyor
Degisik yaHahahaha canımm benummm
Vallahaa en çok totom ağrıyiyyy
Değişik biriyimm ona göreeDegisik yaÇok oturma toton üzerine
Belli olayiiii totosu agriyan ilk seni duydumDeğişik biriyimm ona göree
Hahahah internette gördüm oluyomuş bu ağrı kızzzBelli olayiiii totosu agriyan ilk seni duydum
Hic duymamistim kizzHahahah internette gördüm oluyomuş bu ağrı kızzz
Heee alla allaa ben duydum hazirna annelerindede var böyle yaşayannHic duymamistim kizz
Dogrudur kuzuu herkes degisik seyler yasiyorHeee alla allaa ben duydum hazirna annelerindede var böyle yaşayann
Hee kuzz naptın bugünDogrudur kuzuu herkes degisik seyler yasiyor
Bugün yattim hep bi yemek yedim hazirlayip sorasi full yatisHee kuzz naptın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?