Oooo üçkuruş severizz pampaaaBenim kocam çalışıyor bu hafta sonu iznini hafta içi kullandı
Bende üç kuruşun izleyemediğim bölümlerini bitirdim
Gocam evde ben işteKocanı nere yolladun kızzźzzzzz
Alışırsın alışır ben her yaz memlekete gidiyorum diyarbakır sıcak olunca 2 ay 3 ay kocasız takılıyorum kafam rahat oluyorOooo üçkuruş severizz pampaaa
Benim kocişte gitti eve bi tuğaf oldum
Aboovv 2 3 ay mı eneeee iyi rahat ediyorsun ben evimi arıyorummAlışırsın alışır ben her yaz memlekete gidiyorum diyarbakır sıcak olunca 2 ay 3 ay kocasız takılıyorum kafam rahat oluyor
Mecbur napayım gıı klima olduğu halde duramıyorum sıcak buralar eşim zorluyor bazen bu yaz gitmek istemiyorum o diyor yapamazsın bırakırım seni yine diyeAboovv 2 3 ay mı eneeee iyi rahat ediyorsun ben evimi arıyorumm
Hahahahahaha okadsr sıcak oluyormu ya orası şaşırdımmmMecbur napayım gıı klima olduğu halde duramıyorum sıcak buralar eşim zorluyor bazen bu yaz gitmek istemiyorum o diyor yapamazsın bırakırım seni yine diye
Hem nasıl 50 55 dereceye çıkıyor kızz gündüz dışarıya çıkamazsın hiç ancak akşam 5 ten sonra onda bile sıcak eser illa duş alıp çıkmam lazım ki bunalmayasınHahahahahaha okadsr sıcak oluyormu ya orası şaşırdımmm
Aboovvvv ondan kaçıyorsunHem nasıl 50 55 dereceye çıkıyor kızz gündüz dışarıya çıkamazsın hiç ancak akşam 5 ten sonra onda bile sıcak eser illa duş alıp çıkmam lazım ki bunalmayasın
Aynen kuzumAboovvvv ondan kaçıyorsun
Yaaaaaa pamuşum mm benimmm
Öykee tabii de kocimde gitti bi tuğaf oldummBen sana demedim mi gecer diye
Senin dönüş ne zamanÖykee tabii de kocimde gitti bi tuğaf oldumm
CumartesiiiSenin dönüş ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?